|
![]() |
#1 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
ONLINE IGRE
Zanima me dali ima koja dobra free online igre poput diabla osim MU ONLINE i gdje da je skinem , ah i da je masive multi player
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 05.10.2006. u 07:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Probaj http://www.voidserver.com/, a igru.... raspitaj se po dućanima. Mislim da nije više od 80-ak kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
probaj space cowboys(online,besplatna), mada nije tipa diablo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
See You On The Other Side
Datum registracije: Mar 2006
|
imaš maple story => http://www.mapleglobal.org/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() igra li tko na forumu mozda online igru po imenu tibia?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
http://play-free-online-games.com/ mmorpg imas recimo KAL Online ili Knight Online |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hurr durr
|
taj KAL Online za vrijeme registracije kada moras unjeti datum stalo ti izbaciva da upises broj wtf ja i unosim brojeve pomocu numpada i stalno kenja da samo mozes unjeti brojeve
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
skidam ovaj kal da vidim ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Što se tiče MU Online, skinuo sam ga danas i počeo neš igrat, al mi je sve nekak čudno.... Inače sam igral Diablo i mislim da je to jaaaako dobra igra, a u zadnje vrijeme igram WoW pa.... Jednostavno je čudno i nikak da se snađem.. Uvijek dođem do nekog lika koji me ubije u 2 udarca jedino sam s jednim likom ubijal neke slabe, a onda mi je dosadilo... Može pokoji naputak kak se to igra? Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hurr durr
|
Da mogu pomoci ali ne igraj na global mu jer je preeeeeeee težak , dali si skinio 1.0 ver ako jesi odi na grudgemu tamo se regaj i skini patch sa download i onda ovo launcher da mores pokrenuti ( sve kopiras jedno preko drugog , patch pa onda launcher Potrazi mene MG_Vejita , kada stisnes ENTER imas 2 polja 1 za poruke 2 za privat poruku kome šalješ upiši moje ime i ako vidis poruku bez crvenih slova poslo si mi poruku. Sve cu ti objasniti kako se igra. I koristi napocetku Dark Knight i kada dođes do 220 lvl 3-4 min ( uz moju pomoc ) uzmes Dark Lorda, hmm i u igri imas oko 20 000 predmeta Kaj si se uspio regati Codiac- za kal , meni je nekaj kenjo A knight nisam mogo pokrenuti neki err
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 20.10.2006. u 01:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Skinuo sam verziju 1.00c i s tim igram.... na nekom serveru valhalan, non-pvp, onaj najnapučeniji..... Trenutno igram s nekim magom i lvl 15 sam... neznam kaj sad dalje ![]() jel mogu skinuti onaj patch 1.02? bude to radilo na ovoj verziji 1.00c? skinul sam s nekog official site pa sad neznam kaj s tim... neda mi se opet skidati 250MB jer imam XXLadsl i ograničenje je 512MB.............. bed... Zadnje izmijenjeno od: destroyer. 20.10.2006. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Sve radi, samo te ne mogu naći... Uvijek piše da nisi online |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
lik mi se zove ImbaLik ![]() ide glatko, al se ne mogu snaći u igri.. Zašto su se serveri sad malo prije zgasili? to je tak normalno, ili...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego ovako UBER sam zadovoljan sa kalom ono ***en mmorpg sto se tice registracije jedno 5-6 puta sam se regao dok mi je prosla registracija uglavnom mjenjao sam email adrese nikove itd tako da ono trebas probati par puta svi koji ce igrati kal neka me potraze. Mmai archerica lvl 13 ![]()
![]() |
#18 |
Hurr durr
|
To sa serverima ti je normalno znaju se zgasiti kada nesto mjenjaju ili nekaj novoga ubacivaju , meni su zajj sve ja sam Guild master a u igri mi ne pokazuje ,izgubio sam neke dobre stvari, i najgore izbacili su pravilo tako da pvp i ks je dopusteno kaj nekada zna ici na jetra kada zelis nabrijavat se. A za kal dobijem ovu poruku ![]() pomagaj kako si unio datum meni bas neda
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 24.10.2006. u 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Hurr durr
|
kaj se ovo moze igrati samo od 10-22 ili kaj sada je skoro 00:00 i nemrem igrati izbaci ovu poruku : it's not service hour or time.Please check the homepage for the server condition . I pogledo sam i standardno 1 server je busy a 2 server normal I rego sam se i na knight online 2x ali mi ne salju mail za potvrdu ( provjerio sam dali je tocna i tocna je ) koristio sam 2 razlicite mail adrese i nista
![]() |
#20 |
Nitkov
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Hurr durr
|
Evo kal mi radi napokon i malo mi se tesko snaci jos , daj mi reci koji si ti lik i kako da te pronađem u igri ja sam MageVejita ( ne MagVejita nekaj sam zajj i moro sam ga izbrisati lvl 18 ahh teskom mukom sam to morao napraviti ), probo sam nekaj prtljati ali nemrem naci nekaku trazilicu igraca pa me zanima koji si ti nick da te odma stavim pod frendove ako hoces tako da te lakse najdem
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 11.11.2006. u 03:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam poceo anarchy online, igra li tko anarchy na forumu?: goood : |
![]() |
![]() |
|