Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.06.2003., 00:09   #1
jokla
Guest

WinXP suxx

O.K. . Nakon što sam u zadnjih dva tjedana radio s WinXP bez ikakvih problema na ovoj matičnoj ploči (MATSONIC MS8137C) koja je imala dosta problema sa WinXP-om odlučio sam vrtiti Seti cijeo vrijeme na XP-u. (problemi su bili BIOS-i, Via SP i preagresivne postavke memorije - ali sada je sve O.K.)

O.K. Vrtim SETI s ramdiska. Zbog toga što kod mene malo malo pa nema struje stavio sam da Ramdisk piče u image svakih 3 sata, zbog čega mogu iskopčat hard. Hard bi se trebao ukopčati svakih 3 sata i kada setidriver počinje raditi na novoj jedinici. E trebao bi. Nemam pojma što je vindowsima ali se u zadnjih 3 sata ukopčao 3 puta, 2 puta bez razloga.

Prvi put se ukopčao negdje oko 10 minuta nakon što se iskopčao a drugi put nakon 2 sata od prvog puta. Što ti Windowsi imaju pisati na hard. Iskopčani su svi mogući servisi i schedule taskovi i ipak to radi. Nemam pojma što mu je.

Već sam mislio da ostavim hard da radi cijelo vrijeme ali malo je glasan pa ne mogu spavati. Glasan motor.

Jel ima netko pojma što on to radi???
  Reply With Quote
Staro 24.06.2003., 00:23   #2
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
najvjerojatnije u swap fajl...ovisi koliko mu rama dajes i kako si postavio postavku za swap fajl...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.06.2003., 07:57   #3
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ako ti se windowsi bude iz Stand By-a... onda mislim da je problem u optičkom mišu, ako ga imaš. Naime ako se nalaze na nekoj malo hrapavijoj podlozi tada se zna sam svako malo probuditi i naravno tako ti dignut i windoze.
Ako imaš miš na USBu onda u biosu isključi opciju Wake up trough USB device.
Ako nemaš niti optički miš niti ti windoze ne idu u Stand By, onda ovaj post zamislio kao neko baljezganje u prazno
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2003., 12:29   #4
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
jokla win xp su najbolji windowsi ikad napravljeni ( nekazem da imaju visoku ocjenu ali su potukli sve ostale za debelo ) ovakve izjave win xp sux govore samo oni koji to kazu za sve ono sto normalan svijet misli da je dobro tako da bi ispali pametni ovi sto kritiziraju. ja nemam nista protiv xpa i tvoje agresivne postavke memorije, tvoj smece via chipset i tvoja smece maticna ploca je problem kad kupis nesto za 12000kn to nemoze ne raditi na win xp
Staro 24.06.2003., 12:41   #5
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by gospar
jokla win xp su najbolji windowsi ikad napravljeni ( nekazem da imaju visoku ocjenu ali su potukli sve ostale za debelo ) ovakve izjave win xp sux govore samo oni koji to kazu za sve ono sto normalan svijet misli da je dobro tako da bi ispali pametni ovi sto kritiziraju. ja nemam nista protiv xpa i tvoje agresivne postavke memorije, tvoj smece via chipset i tvoja smece maticna ploca je problem kad kupis nesto za 12000kn to nemoze ne raditi na win xp
sta se gnjavis s neregistriranim tipom???
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2003., 13:30   #6
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Thumbs down

ma daj pusti to.....
kukal je i prije 11 dana da nemre nekaj sa xp-om skidat stranice , itd..
valjda testira dobru volju ekipe na forumu,pa morti se upise, ne?
a i suska se nekaj da bu rak otvoril pc skolicu na cich-beachu(jezero cice kraj v gorice!) za ljetnih praznika,pa nek se upise....

ps: sam se salim......... (a kad me se rak docepa...... )

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2003., 19:31   #7
jokla
Registered User

Datum registracije: May 2003
Onaj sux se odnosi na ovaj mali problemčić da XP piše na hard kad ne treba i na onaj da ne da da se spremi stranicu na hard

One druge probleme o rušenju (chipset i memoria) e pa za to se izvinjaavan. Izvinjavam se što nemam 12000KN za komp kao ti, izvinjavam sa da nisam dobio 18.000.000. Kn na lutriji.

Da još nešto, ako bi imao 12000KN za komp, definitivno ne bi došao na ovaj forum, gdje vam baza podataka pravi toliko bull shita da se može osjetiti i na Alpha Cantauri.

Odoh ja odavde.
jokla je offline   Reply With Quote
Staro 26.06.2003., 00:06   #8
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Originally posted by jokla
Onaj sux se odnosi na ovaj mali problemčić da XP piše na hard kad ne treba i na onaj da ne da da se spremi stranicu na hard

One druge probleme o rušenju (chipset i memoria) e pa za to se izvinjaavan. Izvinjavam se što nemam 12000KN za komp kao ti, izvinjavam sa da nisam dobio 18.000.000. Kn na lutriji.

Da još nešto, ako bi imao 12000KN za komp, definitivno ne bi došao na ovaj forum, gdje vam baza podataka pravi toliko bull shita da se može osjetiti i na Alpha Cantauri.

Odoh ja odavde.
super.
i nemoj zaboravit pustit vodu!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 26.06.2003., 19:36   #9
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Splaššššššššššššššššššššššššššššš:clap:
tor je offline   Reply With Quote
Staro 26.06.2003., 21:38   #10
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
daj pusti još jemput .. još se sve osječa ...

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas