|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Albatron K8NF4X ili AsRock Dual-SATA 2
Pozdrav! Dakle jednostavno pitanje, molio bih vas za preporuku izmedju ove dvije ploce... Albatron K8NF4X i AsRock Dual-SATA... za Dual-SATA imam sve guideve tu.. .al ja isto volim sam sve isprobati ![]() Na nju bi isao Venice E-3, koji na defaultnom naponu ide na 2.7... Jeftinija je Albatron, ima 3 god garancije, imam dobra iskustva s njom i uglavnom se Albatronke pokazuju (po mom iskustvu) kao solidne clockerice... Sad, molio bih vasa misljenja... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Asrock |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Albatron - 2PCI slota (ako se dobro sjećam) - NF4 chipset koji se grije pošteno - SATA 2 priključak (mislim da ova matična ima jedan ili dva SATA2 priključka) - OC dobar (ide do 300HTT-a ako ne i više) - Viši mogući naponi naprema Asrokici Asrock - pasivno hlađen chipset, ne treba dodatni vent - solidan OC (isto oko 300Mhz), makar se može potrefiti i loša matična - još ima neke mušice oko BIOS-a Sve ovisi kaj tebi treba i kaj više preferiraš. Gledaj garanciju i tako...
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa kad znas za tog Athlona da mu i ne treba dizat napon Asrockica is the way to go. Najveci plus bi joj bio pasivan chipset, osim toga je dobro poznata nasim forumasima i sumnjam da neki problem ne bi bio rijesen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ASROCK Dual VSTA, ima rješen probelm sa dizanjem voltaže za proc, tako da joj to više nije nedostatak.. a prednost joj je cijena od smiješnih 430kn u ADM... danas kupljena za frendovu konfu, i sutra se slaže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
albatronka je 417kn u vemila ![]() ima i Foxconn NF4XK8MC-RS za 398kn u toj kategoriji oh sweet temptations ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|