Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.06.2003., 07:32   #1
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Soltek NForce2 ploca

Ima li netko ovu plocu?

MB Soltek 75FRN2-L, Socket A, NVIDIA nForce2 SPP+MCP, FSB 266/333, UDMA133, 5PCI, AGP8x, 3DDR (Dual Channel, 333/400MHz), 6 channel sound, USB 2.0, ATX NOVO!

Pa zanima me ako ima netko reci iz iskustva

Radila bi sa TBredom B 2200+
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2003., 08:22   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Re: Soltek NForce2 ploca

Citiraj:
Originally posted by pogi
Ima li netko ovu plocu?

MB Soltek 75FRN2-L, Socket A, NVIDIA nForce2 SPP+MCP, FSB 266/333, UDMA133, 5PCI, AGP8x, 3DDR (Dual Channel, 333/400MHz), 6 channel sound, USB 2.0, ATX NOVO!

Pa zanima me ako ima netko reci iz iskustva

Radila bi sa TBredom B 2200+
A zašto baš nju? A ne recimo EPox, Abit...
tor je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 18.06.2003., 09:16   #3
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Re: Re: Soltek NForce2 ploca

Citiraj:
Originally posted by tor
sad mi se podsjetio, kad sam prico s trgovcem u jdnoj novoj trgovini u Vk i spomenio abit kao usporedbu s nekom plocom sto mi je pokusavao uvaliti tip me pogledao zacudjeno, malo onako ponavljao abit....abit ko da se pokusava prisjetiti i onda me pitao zasto svi stalno spominju taj abit kad je on mali nepoznati proizvodjac koji nema bas neke dobre ploce.....
grrrrrrr, otada vise neraspravljamo o plocama, njemu je asus vrhunac kvalitete (vjerovatno se divi i onim plocama u hocu internet kompovima )
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2003., 11:45   #4
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Citiraj:
Originally posted by tor
Pa nudio mi je prodavac neku Epoxicu SPP + MCP-T ali mi ona dodje nekih 200 kn skuplja, a necaku kojem slazem konfiguraciju to nece trebati slijedecih 5 godina (FW i LAN), a do tada ce vec kupovati novi komp. Nije imao Epoxicu SPP+MCP.

Ovaj ducan mi ima najpovoljnije cijene
Staro 18.06.2003., 12:26   #5
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Re: Re: Re: Soltek NForce2 ploca

Citiraj:
Originally posted by greg SE
sad mi se podsjetio, kad sam prico s trgovcem u jdnoj novoj trgovini u Vk i spomenio abit kao usporedbu s nekom plocom sto mi je pokusavao uvaliti tip me pogledao zacudjeno, malo onako ponavljao abit....abit ko da se pokusava prisjetiti i onda me pitao zasto svi stalno spominju taj abit kad je on mali nepoznati proizvodjac koji nema bas neke dobre ploce.....
grrrrrrr, otada vise neraspravljamo o plocama, njemu je asus vrhunac kvalitete (vjerovatno se divi i onim plocama u hocu internet kompovima )
Ah, no coment... Ipak je to HRVATSKA
Staro 18.06.2003., 12:34   #6
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
Pa nudio mi je prodavac neku Epoxicu SPP + MCP-T ali mi ona dodje nekih 200 kn skuplja, a necaku kojem slazem konfiguraciju to nece trebati slijedecih 5 godina (FW i LAN), a do tada ce vec kupovati novi komp. Nije imao Epoxicu SPP+MCP.

Ovaj ducan mi ima najpovoljnije cijene
SOltek 699,34 kn
Epox 744,17
I pazi, Soltekica ima 6ch zvuk ali onaj jadni c-media, a Epox onaj original hardwerski. Po meni dostatna razlika za uzimanje Epoxa. Da ne spominjem mogučnost ocanja pod Epoxom, stabilnost itd...
Da se razumijemo imam ja na poslu tu Soltekicu samo onu s integriranom grafikom (IGP+MCP) i ploča je sasvim OK. Ali kao što vidiš za 50 kn dobiješ vou drugu tak da ono...
Staro 18.06.2003., 13:42   #7
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
E dečki zanima me ta Abitova ploča, tj. NF7-S, da li je bolja od Epoxice 8RDA+ (osim što može chipset voltage mijenjati, i što ima optički izlaz za zvuk i ...) ?!?!
Kova je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2003., 14:44   #8
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Kova
E dečki zanima me ta Abitova ploča, tj. NF7-S, da li je bolja od Epoxice 8RDA+ (osim što može chipset voltage mijenjati, i što ima optički izlaz za zvuk i ...) ?!?!
I to je to koliko ja znam...
Staro 18.06.2003., 14:53   #9
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Citiraj:
Originally posted by tor
SOltek 699,34 kn
Epox 744,17
I pazi, Soltekica ima 6ch zvuk ali onaj jadni c-media, a Epox onaj original hardwerski. Po meni dostatna razlika za uzimanje Epoxa. Da ne spominjem mogučnost ocanja pod Epoxom, stabilnost itd...
Da se razumijemo imam ja na poslu tu Soltekicu samo onu s integriranom grafikom (IGP+MCP) i ploča je sasvim OK. Ali kao što vidiš za 50 kn dobiješ vou drugu tak da ono...
Je. Samo si zaboravio napisati da su te cijene u ZG. U RI su stvari malo puno drugacije (prema mome iskustvu). Uza sve to jedan od boljih ducana u Rijeci (necu navoditi imena) nema uopce ploce sa nForce 2 chipsetom.... itd. Kupovati u ZG mi se ne isplati jer se moze desiti da nesto ne radi i onda moram opet vuci PC u ZG. Tada mi usteda pada u vodu.

Znaci soltekica radi ok. Pa valjda ce i meni odnosno necaku.
Staro 18.06.2003., 18:45   #10
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Re: Re: Re: Re: Soltek NForce2 ploca

Citiraj:
Je. Samo si zaboravio napisati da su te cijene u ZG. U RI su stvari malo puno drugacije (prema mome iskustvu). Uza sve to jedan od boljih ducana u Rijeci (necu navoditi imena) nema uopce ploce sa nForce 2 chipsetom.... itd. Kupovati u ZG mi se ne isplati jer se moze desiti da nesto ne radi i onda moram opet vuci PC u ZG. Tada mi usteda pada u vodu.

Znaci soltekica radi ok. Pa valjda ce i meni odnosno necaku.
Pa slušaj, HG spot web shop --- besplatna dostava
Paske je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 18.06.2003., 21:02   #11
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Paske
Pa slušaj, HG spot web shop --- besplatna dostava
Je... i besplatno vracanje nazad u ZG ako se nasto pokvari u garantnom roku. Da slazem komp za sebe onda bi razmislio o tome (sjednem u auto i odem u ZG), ali za tog necaka ipak zelim servis u garantnom roku u RI.
Staro 18.06.2003., 23:35   #12
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
Je... i besplatno vracanje nazad u ZG ako se nasto pokvari u garantnom roku. Da slazem komp za sebe onda bi razmislio o tome (sjednem u auto i odem u ZG), ali za tog necaka ipak zelim servis u garantnom roku u RI.
E baš žalim vas koji niste u Zg (što se tiče cjena, naravno). Baš slažem komp burazu i nosim ga za VU, trebaš tamo vidjeti cjene! A vjerujem da i po VK nisu niš bolje pa mi je potpuno jasno zašto greg kupuje samo preko oglasa Jebš ga, ovdje barem imamo izbora...
Staro 19.06.2003., 09:25   #13
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001

Citiraj:
Originally posted by tor
E baš žalim vas koji niste u Zg (što se tiče cjena, naravno). Baš slažem komp burazu i nosim ga za VU, trebaš tamo vidjeti cjene! A vjerujem da i po VK nisu niš bolje pa mi je potpuno jasno zašto greg kupuje samo preko oglasa Jebš ga, ovdje barem imamo izbora...
ma bolje je nego u vukovaru a i ovdje smo svi vecinom na ti s gazdama trgovina pa se sta nema moze naruciti (tad su i cijene malo povoljnije nego sto bi bile da to imaju u asortimanu, cudnpo ali istinito).....
ali nekupujem ja sve preko oglasa zbog toga nego zato sto se neisplati dati xxx para za recimo memoriju novu ako netko prodaje 6 mjeseci staru za upola manje....jednostavno zato sto ako nije krepala za 6 mjeseci nece ni u iducih 6 koje ce max biti kod mene..a kako ce biti onome koji je onda kupi od mene...nije moj problem
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2003., 14:44   #14
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Re: Re: Re: Re: Soltek NForce2 ploca

Citiraj:
Originally posted by greg SE
ma bolje je nego u vukovaru a i ovdje smo svi vecinom na ti s gazdama trgovina pa se sta nema moze naruciti (tad su i cijene malo povoljnije nego sto bi bile da to imaju u asortimanu, cudnpo ali istinito).....
ali nekupujem ja sve preko oglasa zbog toga nego zato sto se neisplati dati xxx para za recimo memoriju novu ako netko prodaje 6 mjeseci staru za upola manje....jednostavno zato sto ako nije krepala za 6 mjeseci nece ni u iducih 6 koje ce max biti kod mene..a kako ce biti onome koji je onda kupi od mene...nije moj problem
Ma znam, zajebava sam se malo...
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno