|
![]() |
#1 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ram ne radi
Imam 2x256 plocicu rama kingmax na 400mhz i sad sam stavio jos jednu identicnu od 512 i poslije logina u xp komp se restarta,u cem bi mogo bit problem?
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Možda ploča ne podnosi kombinaciju 256, 256, 512.... Nisam zicer, ali može biti.... Da budeš siguran da je sve uredu s ovom novom pločicom od 512 stavi samo nju i probaj MemTest, a zatim sve zajedno i ponovno MemTest! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
probao sam mjenjati mjesta i ne radi,kad stavim samo 512 isto neradi,a kad stavim samo 256 sve normalno radi.Otisao sam kod prijatelja i stavio u njegov komp sve je normalno radilo, Dali možda šta treba mjenjati u bios-u
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
pozz pogledaj u svoju knjizicu koju bi morao imati uz plocu te pogledaj kakve su kombinacije dopustene u vezi DIMM-ova s tvojom trenutnom memorijom( DS i SS plocice sve moguce kombinacije stavljanja istih u DIMM-ove 1,2,3)ako nemas knjizicu google-aj ako nista ne pomaze probaj flash-ati najnoviji BIOS za tvoju plocu te tada pokusaj ako ni to ne pomogne pogledaj koji ti je CR za spomenute memorije ako je 1T pokusaj promijeniti u 2T zapravo to pokusaj prvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |