|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() sam naslove sve govori - spojem sam bežično na WLAN na router...router je na glavnom kompu, sad kako mogu razmjenjivat podatke sa tim glavnim kompom tom "lokalnom mrežom" di i kak poriktat opcije? tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
1 Postavi na sva računala isti workgroup (Control Panel - System - Computer name - Change) 2 Uključi NetBIOS over TCP/IP ako već nije (Control Panel - Network Connections - Aktivna mrežna - Properties - Internet Protokol TCP/IP - Properties - Advanced - WINS tab - Klikni [selektiraj] Enable NetBIOS over TCP/IP) 3 Dozvoli share nekog direktorija (preporuka koristiti simple share). (npr. New folder [Mreža] - Properties - Sharing - Klikni Share this folder on network - Stavi ime pod kojim će se taj folder vidit na mreži, npr. Mreža isto - Klikni Allow network users to change my files, da omogučiš međusobno brisanje i čitanje) Naravno svaku tačku postupka završiti sa xy puta OK i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Banned
|
Citiraj:
- malo je čak i bezobrazno ovo pitati jer si prvo trebao ići ovo pročitati prije nego si uopće postavio ovakvo glupo pitanje. Kao i kod većine vidim da se radi o totalnoj lijenosti otići na google ili uopće čitati po forumu, jer je lakše sve na gotovo dobiti.. pa se neka pitanja ponavljaju.. Da te imalo zanimalo mogao si to već riješiti i nešto i naučiti usput.. Na ovakva pitanja teško da će ti itko odgovarati... Čudi me da već nije pao ban ili lock ...???? Citiraj:
koje nismo dobili ali je bitno da se frajer pohvalio kako se spojio bežično s ruoterom što je izgleda puno važnije.. Svaka ti čast nikky ali ovako samo daješ poticaj ovakvim glupostima..: nono : |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
"ou75id32" sry. al nije mi u interesu prepirati se s tobom ![]() ovak, i prije sam stavio ove postavke na share ali mi nikako nije htio komp "dijeliti" podatke, Nikky probat ću ponovno po tvom pa ti javim ![]() btw. spojen sam na SE555 router |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
Još uvijek stojim iza toga da si ovo mogao i sam riješiti da si malo prošetao po googlu. Što reći drugo nego sretno ...: goood : |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|