|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Matična za Intel C2D
Molio bih pomoć oko odabira povoljne i pouzdane matične ploće za intel 2 duo E6300 box 775 pin proc koja MORA imati 2 IDE prikljucka i sto vise PCI ,nisam naisao na neki izbor pa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
2 IDE priključka na ploči? Natražit ćeš se takve...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..da tesko,najbolje da prodas hard (pata) i kupis sata,onda bi ti ASROCK CONROEXFIRE E-SATA2 bio vise nego odlican izbor 670kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Pošto nemam namjeru prodati dobar disk za jeftine pare zbog trendova, trebam neke konstruktivnije prijedloge od "natražit ćes se", naišao sam na MBO MSI P965 Neo-F, iP965 i MBO ASROCK 775Dual-VSTA, VIA PT880 Pro/Ultra ako ima još koji prijedlog više je nego dobrodošao, a u vezi ovih trebam preporuke što se tiće isplativosti i kvalitete |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Vidio sam negdje review te MSI ploče, navodno je O.K., stabilna ali nije baš overclockerski nastrojena i naravno relativno je jeftina od drugih ploča sa 965 chipsetom ![]() Što se tiče PATA diska, uvijek možeš uzeti dodatni ATA kontroler npr. http://www.feniks-kompjutori.hr/info.asp?id=2403109 Što se tiče review-a evo ga ovdje: http://www.reghardware.co.uk/2006/09...si_p965_neo-f/
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ova moja ti ima 2 IDE prikljucka....jedini problem je sto kosta 2k kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ta MSI-jeva ploča nema RAID, a košta skoro 1000 kn, žalosno...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
A što je sa ASROCKom dual VSTA koji ima svega staroga i novoga, a silno je jeftin,ionako sve matične imaju garanciju 2god? Navodno je nesto jedva sporija od konkurencije ali se s obzirom na sve prilicno dobro nosi ostalima, sto se tice dodatnog kontrolera gubim vrijedno PCI mjesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Dobro jel valja išta ta ploća il ne jer mi se čini idealnim rješenjem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
evo da se i ja ubacim i meni bi trebala preporuka neke ploče za E6300, neka jeftinija i stabilnija. moja sestra sigurno neće niti jednu komponentu klokat ona će imat samo jedan hard, jednu pržu i jednu grafičku, po mogućnosti PCIe thanks
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
duldul, izaberi nesto od ASRocka. Super ploce, stabilne i jeftine. Imas i Gigabyte-ovih dosta jeftinih modela, pa pogledaj i te.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|