|
![]() |
#1 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() upravo je i sluzbeno izasao 1.4 BIOS za navedenu plocu. navodno ekipa postize 400+ MHz FSB-a kod conroa. eto, tko ima, nek uziva. ja cu isprobati kada se vratim doma. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kako si zadovoljan tom Abit plocom posto ja trebam da nabavim novu plocu, ali samo mi je Abit lako dostupan AB9/AB9pro. Unaprijed zahvaljujem. : hello2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the letter
|
meni osobno je ploca izvrsna. podrzava conroe ukoliko ikad zazelim upgrade, 10 sata i 1 esata port ukoliko mi zatreba za raid, pasivno hladjenje sa heatpipeom tako da ne stvara buku, specijalno je pazeno da su koponente oko CPU-u dovoljno niske i razmaknute tako da se moze staviti bilo kakvo aftermarket hladjenje itd. imala je nekih porodjajnih muka: problemi sa kompatibilnoscu sa nekim memorijama i (vezano uz prvi problem) nemogucnost postizanja visokih OC-ova. oba problema su skoro do kraja rjesena u ovom zadnjem BIOS-u a konstantno se razvijaju nove revizije koje su jos stabilnije i nude jos vece mogucnosti (trenutno je u izradi revizija 1.9). postoji jedna caka, ukoliko se odlucih na ovu plocu, oko instalacije winxp-a. prilikom podizanja instalacije obavezno mu moras reci da zelis instalirati dodatne drivere za raid ili tako nekako (neka od F tipki, ne sjecam se vise koja). moras mu podvaliti sve diskete koje si dobio uz plocu i poloadati sve drivere (jmicron i intel bi bili oni najvazniji), inace ti se instalacija rusi odmah u startu. navodno je ovaj "problem" rjesen sa ovom zadnjom verzijom biosa pa onda ukoliko uzimas plocu, prvu stvar koju napravi - updejtaj bios i furaj. jos jedna napomena: ploca ima samo jedan ide port (smjesten na cudnom mjestu ali hej.. ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Hvala na iscrpnom odgovoru ionako imam 4 sata diska + dvd dvd snimaca tako da mi vise ide portova netreba malo me interesuje dali znas kako se slaze sa Supertalent DDRII 667 memorijom posto jedino nju mogu nabaviti u sarajevu po normalnoj cijeni 2x1GB mislim uzeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the letter
|
nazalost, neznam. mozes mozda pogledati ovdje ili jednostavno probati pa vidjeti. ako ram ne radi, vratis i uzmes neki drugi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|