|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
tv out na radeon 9100
Tv out mi radi samo kad se dižu windowsi, a kad dođe desktop ne vidi se slika na tv-u. Imam najnovije ATI Enhanced drivere i oni ne prepoznaju da je tv prikopčan iako na izlazu ima signala. Tv out je kompozitni chinch konektor i koristim kabel chinch na scart. Ne znam šta više da radim, sve sam probao. Znam da moram namjestiti rezoluciju i refresh ali nemam opcije u control panelu za TV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: tv out na radeon 9100
Citiraj:
Pod Displays. Dakle Settings-Advanced-Displays,pa pod TV sve lijepo namjesti. Ako ti nije TV opcija "klikabilna" ![]() A ak neće ni onda a jebiga-spoji s S-VHS kablom... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Administrator
|
Re: tv out na radeon 9100
Citiraj:
Dalje, koji je to scart? Jesi siguran da nije onaj koji ima prekidač za out-in? Ili ima samo out signal? Kužiš o čemu govorim? Provjeri to. A i mogao bi probati upaliti komp a da ti nije prikopčan kabel u TV, i tek kad se dignu windozi prikopčaj ga. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:ali nemam opcije u control panelu za TV. INSTALIRAJ control panel! ATI ima posebno drivere, posebno control panel... Sory na tuljenju po osnovama, ne znam koliko znaš jebiga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Da sve ja to znam, imam instalirane i drivere i control panel, tv out radi dobijem sliku u dos-u ali u control panelu pod displays nemam opciju za TV, samo za 3 monitora. Bio TV uključen ili ne trebala bi biti opcija makar zasivljena. Normalno da znam da ne smijem plug i unplug na živo, ode grafulja u tri... Probo sam i u video rekorder uključit direktno na chinch pa opet ništ. Probo i sa drugim driverima i neeeeeeeeeema slike!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Meni je spojeno S-VHS pa na SCART Mislim da sam i ja jedamput probao na chinch,pa da nije delalo??? Pa kupi k vragu kabel i dobro...meni je u karticu uštekan onaj koji sam dobio sa grafičkom+S-VHS s jedne strane "ženski",s druge "muški" konektor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Misliš valjda s-video a ne s-vhs? Nemam taj konektor, samo chinch kompozitni tv out, i kužim da driveri ne prepoznaju tv... ali zaštoooooo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
možda je tv neki zasrani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
No da...S-video S-VHS glavno da se kužimo... Pogledaj da li imaš negdje na telki baš chinch ulaz-kod mene je na prednjem panelu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Nema chinch na telki al imam na video recorderu, probo sam i to pa nejde. I da ima na telki chinch bio bi spojen sa scartom na composite in pin paralelno. Garant je neki k.... sa tim atijevim driverima čim u dos-u ima slike a driveri ne prepoznaju tv. Il je stvarno neki usrani telkač (LG).. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
frendu je pred menom krepao prije dvije godine tvout na atiu kad je iscupao kabel iz mog tv-a... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
e pa ni jedna elektronika ne voli da je se ištekava dok cucla struju... struja bi išla dalje a nema kud pa onda iskre, protunapon i lagano kurenje (ne mora bit ali...). Nego jel ima kakav tv tool za atija ko što ima za nvidiju? Našo sam neke tweakere al nema ništ u njima za tv out.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A kaj se tiče TVToola za ATI-ja ti ni ne treba,ak baš hoćeš imaš u nekim tweakerima opciju za overscan ali ne vidim potrebe... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|