Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.05.2003., 00:46   #1
pape
Banned

Datum registracije: Dec 2002
OUTLOOK pasword problem

OUTLOOK pasword problem
Imam nekoliko Mail adresa (sa raznih providera) i svaki put kada u Outlooku Express 6 kliknem na send/recv otvara mi se okvir gdje mi svaki put trazi da upisem moj pasword iako je kod podesavanja pravilno upisan i ukljucena je kvacica "remember pasword" sto se i vidi u tom okviru (kvacica je ukljucena ali je zasivljena).
Pomozite izludio sam se.
pape je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2003., 09:49   #2
Dr@Zen
Premium
Moj komp

Dr@Zen's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Jel moze biti da si krivo upisao pass.Probaj tamo u tools->accounts->.. iskljucit kvacicu pa kad ti otvori onaj prozor kod logiranja tamo upisi pass.Ak ga primi, upisi to u postavke, mora radit.Ja imam 5 accounta, jagor,3xvip,iskon...i sve tak radi..
Dr@Zen je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.05.2003., 21:58   #3
pape
Banned

Datum registracije: Dec 2002
Ma to je da poludis pasword je ispravan uradio sam to sta kazes i opet ista stvar. Cak sam i reinstalirao ponovno Windows XP i nista ne pomaze.
Najcudnije u svemu tome je sta kad idem poslati neki Email, posalje ga bez problema (ne trazi mi pasword) ali kad ocu da mi primi Emailove svaki put trazi pasword.
Nebi mi to toliko smetalo da mi to nije radilo cijelu godinu dana bez problema i cujem da svima radi OK.
Da li mozda to ima neke veze sa Carnetom jer imam acount preko njih i spajam se preko njih.
pape je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno