|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
E6600 oc
Evo, malo sam se poigrao veceras, ovo je na 3.4ghz, mema na pisljivih 500mhz (nije mi se dalo nakon zderonja igrat jos i s time ![]() zaboravih uslikat cpu-z, ovo je tek okvirno....sutra slijede pravi testovi... btw, mema je unutra bila 1x1gb, jer drugi stick ne radi i moram nositi na reklamaciju, dakle single chanell.... |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jaaako dobro, ne znam šta drugo reći. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Temperature oko 36 stupnjeva...to je vecinom u idleu, osim kad je super pi racunao... Ima tu dosta mjesta poboljsanjima, ali sada je kasno za to ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
mene moj nešto hebe ![]() ![]() nestabilno je sve u 3PM. Čak i na defaultu. jednostavno se resetira sam odsebe. I kad pokušam torture test napraviti baca mi onu grešku: rounding vas 0.5 expected less than 0.4 ![]() Ponavljam sve na defaultu. Reinstalira sam windowse i opet isto sranje ![]() Dok sam dan prije nego šta je moj komp doša instalira prijatelju iste te windowse na P5B dlx,E6300,2x512 533 i 7600gt ![]() ideje??? sutra ću probat sa nekim drugim windowsima |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...ploca zeza,nema sta drugo biti..ima koji novi bios da probas staviti
#9 |
Guest
|
Memorija probaj....ja se kladim da je 90% ona u pitanju....ti su cipovi jako nekvalitetni i dosta ih ne valja jednostavno...bas sam pricao sa masnjakom jucer... |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Maticna-bios ili memorija,ili pak napajanje... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-sve reze bacajte tu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=45144 Ne treba otvarati thread svaki put kad neko clockne proc ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|