|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
NBF47 je solidan proizvod, a ovaj novi Fatality ista stvar ko VF900...samo kaj bu 100 kn skuplji...bedastoca ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
ma izgled je mrak al ak je ista stvar onda je za********************c... 100 kn vise : bonker : to je za one bahate balave klince od bogatasa koji se buse s time da imaju sve najskuplje : baad : : axeman : : finger :
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() i da...to je za bahate klince koji misle da budu postali cool ili pro gameri ako budu imali Fatality cooler u kompu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
to je kako je i navedeno... za bogate i nagluhe klince koji pate na etikete. jedan VF700Cu je isti ko i Fatal1ty VF700 ...a to kaj kao bolje hladi.... pa normalno kad se vent vrti na 500o/min više s time je bio i duplo bučniji a cifru da i ne spomijem ista stvar i sa fataljiti izvedbom VF900 Što se tiče ZMBF47 to je OK cooler ali opet nije sposoban potpuno pasivno hladit NF4 (na neke normalne temp) također na DFI Ultra-D ako ga staviš smetat će grafi ako je u prvom slotu
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ovaj zalman za chipset je odlican... Imam ga i bez venta imam 10°C manju temperaturu nego sa stock hladnjakom kojeg sam ispolirao, skinuo zvaku i stavio AC ceramique i gore piknuo 40mm vent... Eto... ![]() Eh, imam i865PE chipset koji se ne grije prevec... ![]()
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() I da,cooler odlicno izgleda na ploci... ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
Citiraj:
http://links.hr/index.php?option=art...kl=050.909.094
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Hvala decki... Nego sta mislite sto da radije uzmem 9500 am2 -------------- ovaj mi se svidja zbog izgleda Supersonic + 2 x 120mm venta sa zelenim diodama... ---- ovaj mi se svidja zbog hladenja
![]() |
#12 |
Moderator
|
Kaj će ti 2x120mm vent? Staviš jedan između tornjeva i to je to Također radije bi uzeo ovo nego Zalmana Thermalright SI97 + 92mm vent po želji http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.907.028
![]() |
#18 |
Moderator
|
pa staviš jedan vent između tornjeva i to ti daje najoptimalniji protok... a tiše je nego sa dva venta to će ti reč svi koji su imali ST... imao sam ga pa znam kako hladi
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
pa bas da obadva rade protok...to mi ne zvuci nesto...jer je izmedju dva venta jedan toranj, pa je skoro isto kao da stavis dva venta jedan uz drugi, ako nisu sinkroni, onda ce jedan drugom prijeciti protok (prednji ispuh straznjem, straznji usis prednjem), a ako su sinhroni, koja svrha od toga? i ot: wolv, izgleda kao da napadas covjeka s tim odgovorima unutar minute ![]() EDIT: damn, kad ste prije toliko toga natipkali ![]()
![]() |
#22 |
Moderator
|
odgovori su unutar minute jer je to bila onda jedina aktivna tema u kojoj sam imao neka za reč pa sam je pratio.... inače nije to nikakva rasprava već savjetovanje...bar s moje strane ![]()
![]() |
#24 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Gle zaboravi 9500. Preskup je za ono sto nudi. Uzmi Sonic Towera i mir.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|