|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Problem je sljedeći.... Sestra ima 9600Pro (nisam siguran koji je točno proizvođać)....kartica radi odlično za svoju klasu, ali jedini driveri koji se mogu instalirati su oni na CD-u koji je došao s njom (prastari)! Kada instaliram bilo koje novije i restartiram komp. dobijem samo neke horizontalne crte! Dali je netko imao sličnih iskustava i kako to riješiti! Unaprijed zahvaljujem!:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Sve mi se čini da ti je grafa riknula, ako imaš garanciju nosi ju na reklamaciju, a prije svega ju odnesi i stavi u drugi komp i vidiš jel radi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
moguće je da u .inf-u novijih drivera baš taj model nije naveden te se driveri ne žele instalirati...imao sam isti problem sa jednim radeonom 9000 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Tu grafu je kupovao frend, pa je poslije završila kod sestre u kompu, a od kaže da je kupljena kao ATI....Kupljena je odmah kako su se pojavile u Hr.! Jednom su instalirani neki stariji Omega driveri koji su normalno radili, ali ja te nemogu naći! Imam neki osjećaj da je problem u nekoj od prvih verzija Biosa, a nisam uspio naći novi na ATI stranicama! Probat ću još potražiti, a ako ne nađem uzet ću neku drugu.....sestra se ionako pretežno igra, pa bi joj trebalo nešto jaće!! Zahvaljujem na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Pisao sam ATI-u i nebi vjerovali, ali dobio sam odgovor.....Uglavnom... Kartica ja baš ATI-eva i problem je u jednoj od prvih verzija BIOS-a! Sad čekam da mi pošalju bios update (baš za tu karticu)..tako su mi barem rekli, pa ću onda probati!! Kada update-am bios, javim rezultate! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
no, kao što rekoh, problem je u biosu.... |
|
![]() |
![]() |