|
![]() |
#1 |
Toshiba ko' ludo
Datum registracije: Jun 2006
|
ATI X800GTO Fireblade zamjena hladnjaka.
Pozdrav ! Jel ide ovaj hladnjak Arctic-Cooling ATI 1 silencer na ATI X 800 GTO fireblade,i ak je neko mijenjao jeli teško za promijenit,da mi malo da koji savjet,vezano za skidanje starog i postavljanje novog.Na kaj bi trebao pripazit. Razlog zbog kojeg mijenjam je kaj mi je ovaj užasno glasan...: nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ne znam zasto se mucis sa "jel ide ili ne ide". uzmi Zalmana vf700 AlCu koji sigurno ide na tvoju graficku, jos dobijes i pasivce za memoriju. Postavi i pici. To su najbolji hladnjaci a i cijena je prihvatljiva - za vf700 AlCu cca 170 kn
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Toshiba ko' ludo
|
Ma kupio sam već hladnjak, a i zamijenio ga prema uputama.Fakat je lagano Sad ću je malo testirat da vidim kak radi hladnjak,mislim tih je do jaja,valjda je origigi bio na izmaku.Jer cu je i prodat a nemrem ju sa bučnim hladnjakom prodavat.: nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
fireblade je ona sa stock kulerom ko xt , dakle dual slot ? kak se to kloka ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Toshiba ko' ludo
|
Citiraj:
pa sam ga sad zamijenio,a kartica je hebena,čuj 256 ddr3 i 256 bit,nije loša stvarno.Sad sam vratio x1600xt u komp pa malo uspoređujem.: hello2 : Sve u svemu kartica je ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ma x1600xt je dobra jer podrzava nove didje midje , ali ova x800gto ima sirocu snagu , pogotovo za stare naslove jer ima veliku propusnost, jos ak jezgra ide na jedno 550 , uuuuu , bas tak nesto trazim iz x800 porodice , najradije x800xl . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Toshiba ko' ludo
|
Da npr.bolje mi radi Freespace 2 SCP Pack,ali Red Orchestra ne,ali to je pad fps od cca 20% ali sam na nekim mapama.Ali sad je tiša od x1600xt.Dobro šljaka Artic cooling... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|