|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
S-VIDEO ----> SCART problem
Kupio svideo u scart kabal da mogu gledati filmice na tv-u. Kabal je vec zalemljen na skart, znaci nema cinceva koji idu u skart itd. I slika mi je opet faking crno bijela!!! Vise me nervira taj glupi s video izlaz i skart, jer niti jedan kabal koji sam kupio za to nikada nije radio od prve. Eo aj nek mi neko kaze kako to rijesiti ako se ikako moze?!? Nesto mi frend govori "ma imas razlicite verzije skarta" !?!? Kakve razlicite verzije, sve je to isto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
jesi u driverima od grafe podesio PAL sliku? jer obično ti bude na NTSC |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
problem je sto si spojio svhs izlaz na full scart , a to sve kupa na TV koji nema SVHS ulaz
__________________ |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Gle ja sam dosta davno u metrou kupio orginal kabel komp tv s tim da na sebi ima jack za grafičku i jack za audio i sve odlazi na scart priključak. I na svakom tv-u na kojem sam taj kabel isprobo daje crno-bijelu sliku ( čak i na grundigu 100Hz koji ima tri ulaza za scart kabel). Fora je u tome što je taj kabel tvornički zaliven i ne možese rastaviti!!!! Kako to srediti?? S tim da sam sve postavke u panelu od grafulje isprobao i čak na tri kompa koji imaju svaki atijevu grafičku 9500 i x800. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Ako dobiješ boju, žicu obavezno zalemi ili daj nekom da ti je zalemi - stvar će biti pipava za izvesti.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Thx na pomoci probat cu sve. Nego gdje se u driverima (nvidia) prebacuje na PAL? nemogu to nac. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Javi ako si uspio šta iskemijat s tom žicom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|