|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pitanje BLISS 6800GS Golden Sample 256mb AGP
ima li tko doticnu karticu koja kod nas ima za kupiti u ve-milu te moze li se otkljucati na 16-6. te isplati li mi se prelaz sa x1600pro na 6800gs jer jos 1god ne namjeravam kupovati novi komp? : sniper : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..nisam siguran da je isti chip,ali imas 6800xt sa 512mb za oko 1400kn isto u ve-mila,ako se otkljuca dobijes super grafu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
I mene zanima ova grafička, izgleda mi vrlo dobra, samo šta je pitanje može li ona ostvariti svoj puni potencijal na ovim starijim pc-ovima.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Na trenutnoj konfi neces imati preveliku razliku pa ti se zato bas i ne isplati! A jos je i k tome AGP pa ces onda opet morati mijenjati grafu kad/ako ces prelaziti na nesto novije sa PCI-E! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
pa usko grlo će ti biti CPU, a i po meni je bezveze sada davat neke velike pare za AGP grafu ako on ima X1600Pro ne treba mi jača dok za tebe također isto vrijedi. najisplativije bi ti bilo uzeti neku nVidia 6600
![]() |
#10 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Samo ti umi fino rabljeno 6800nu/le/gt (ako uzimas LE budi ziher da se da otkljucat 12,5) ili nesto od x800 serije (pazi da nije GT sa 128bit suceljem) i to ti je to. Ako oces bas novo uzmi x1600pro, daju se dobro klokat, a jeftine su. 6800gs je malo skuplja, ali je ruku na srce i ipak malo brza. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
samo malo hoćeš reč da na s.A bude 6800GS imala osjetljivo bolje reze od X1600Pro, tj u toj mjeri da se isplati prodat X1600 i uzet 6800 gle ako hoće dat 1200-1300kn za 6800 neka P.S. ja govorim o novim grafama a sad rabljeno je druga priča
![]() |
#13 |
.
|
Sorry - tek sam sad vidio da se radi o agp-u...na tvom mjestu (voodoo rain)ne bih mjenjao grafu koju trenutno imaš...clockaju ju dokle ide i deri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Zahvaljujem na pomoći.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
ECC Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
ajde da i ja pitam ... imam isto sckA (mobilac 2500+) i Leadtek 6600TD 128MB isto sam planiro uzet grafu iz topika (6800gs) ... jel vrijedno? ... znam da je grafa puno jaca od moje, al oce li bit kod mene osjetnog pomaka? grafa mi trenutno radi na 350/650 .. nisam bas zadovoljan sa performansama u igrama (doom3, q4, farcry, itd ...) ... tnx
![]() |
#18 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
.
|
Ako imaš novaca uzmi...ali bi ti bolje bilo da polako kreneš na s.939 i pci-e...jer nije pametno toliko davati za agp karticu u ovo vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
ECC Registered User
|
treba nadoplatiti 1.598,99kn :burn: ova 6600 je obicna, al nejde na prodaju vec u drugi komp :burn: mislim da cu presklocit 939 u globalu ... vracam se intelu kad malo pojeftine 975 ploce i core2duo ...
![]() |
#22 |
ECC Registered User
|
ma bi ja i habanu ... btw. jel prodaje ko? jel ima sta drugo isplativo? ... mozda neka za soma kuna? vidim covjeku ste rekli x1600pro ... bas ne volim ati ... 6800LE mozda? mislim, poanta je naravno da mi se osjeti razlika u fps-ima ... ono da nije 5-6 recimo sad imam u doom3 na 1024x768 bez AA i bez filteringa nekih 40-tak u prosjeku ... ocu bar AA2x ... to na ovoj 6600 mogu zaboravit .. prepolovi mi se framerate ...
![]() |
#24 | |
.
|
Citiraj:
edit: m4dm4x me prestigao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |