|
![]() |
#1 |
See your bottom for...
Datum registracije: Sep 2003
|
pasivni cooleri
sta je bolje za hladiti amd 64 , eventualno X2 (ne mislim o/clockati) 1. http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=17752 2. http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.907.024 ovaj drugi ima opciju ugradnje ventilatora! i li ako ima jos koji!? za kuciste http://www.silverstonetek.com/products-lc14m.htm ili da ipak stavim aktivni cooler? Hvala
dig your own hole!!! Zadnje izmijenjeno od: tunneller. 30.06.2006. u 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Uzmi Sonic ako imaš mjesta u kanti i potrebu za tim... ![]() 1. Jeftniji je... 2. Ima mogućnost venta... 3. Ima više pajpova...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |||
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
Tip pita za odluku između ova dva coolera... Sonic košta 240kn a sliverstone 320kn!!! Niti je rekao da sigurno misli staviti vent niti je problem naći isti za 80-ak kn...? :confused: Citiraj:
![]() Jedino ako mu oćeš reći da je Typhoon bolji od ova dva... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
|
Pust' me, petak je, na neku foru sam uspio zabrijat da je dilema izmedju Sonic Towera i Big Typhoona... : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : I btw, Sonic ima 3 HP-a ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
![]() Sindrom petka mi je itekako poznat, sva sreća pa sam danas bio pošteđen faksa jer imamo dan sporta... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|