|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Cooler
Mozda je OT al nisam znao di da stavim. Kupio sam prije par dana maticnu Asus A8N-SLi Deluxe i malo mi je preglasan cooler od sabirnice (vrti se na 9000 rmp) Pa jel netko zna koji bi mogo stavit al da mi hladi to jer mi je temp sabirnice sad oko 35 stupnjeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ovisi kaj stane gore... coolermastera hyper generaciju ili frizer 64 ili zalmana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() sorry, ali morao sam...LOL...misliš na chipset,ne??? Uzmi zalman pasivac ..... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ma meni to sabirnica ![]() Jel mislis na ovaj Zalman ZM-B47J Northbridge chipset Heatsink |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Samo kak ce taj pasivac hladit nesto sto cooler koji se vrti na 9000 rpm jedva hladi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pečurka
|
Jel zaj Zalman pasivni dovoljan za NF4 chip? Ili bi morao još staviti neki ventilator da piri po njemu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Moj zalman je bio kipuć na defoltu ako je bio samo pasivno na NF4 Ultra. U jednom trenutku po zimi, nije ga mogao hladiti niti na defoltu, smrzavali mi se windowsi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pečurka
|
Zna li netko ovdje gdje se može nabaviti Microcool Northpole XE? Sviđaju mi se temperature, a visina me ne brine kad mi ništa ne ide iznad NB-a ![]()
![]() |
#14 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Slazem se sa Crashom, naravno ako ti nije to previse love. Ako je onda ti je mozda najbolje izvesti slijedecu kombinaciju: http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.909.080 i gore nasharafish: http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.908.091 ili http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.908.089 i naravno sve zacinis dobrom pastom, npr: http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.912.005 no posluzit ce i ova koj dobijes uz Zalmana, cisto solidna pasta. ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma neznam ljudi sto je s vama - meni pasivan zm47j hladi nb bez ikakvih problema (nema dodatnog venta koji puse po njemu) - zalman s graficke mozda malcice puse. A FSB radi na 250x4 (HTT), vruc je na dodir (pri loadu), pa sta? Nema nestabilnosti.
![]() |
#16 |
Pečurka
|
Ma za financije ću se snaći, ali ide mi na živce ovaj mali shit ![]() Znači na NB ide Thermalright, thanks ![]()
![]() |
#17 | |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
HR-05...? 0 klinac prije... :D
Citiraj:
![]() ![]() @Sensie - moje mišljenje : Dakle najjednostavnije ova gore spomenuti Zalman 47J - plavi,i na njega da piri neki recimo 80mm vent. ![]() ![]() Onaj Thermalright HR-o5 nemoj kupovat,dat ćeš džabe podosta para,eto mislim da ti to nitko nije napomenuo pa da ti ja to kažem... Edit : Moje velike isprike,eto tebi je layout o.k. a ja sam prije gledao za DFI i za ABit mislim (da,čak sam gledao Abit samo zbog mjenjanja god damn zuje...),pa sam za HR-05 vidio da nije kompatibilan za njih,sad vidim da na tvoju Asus A8N SLI Deluxe ide... ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pridruzujem se raspravi zbog slicnog problema ( nema vise u linksa thermalrighta ) a kada vec mijenjam serijski cooler htio bih nesto bolje. Ali u nasim ducanima se ponuda svodi na zalmanove pasivce. Ploca mi je epox 9npa+ ultra a procesor hladi artic cooling freezer pa nemam previse opcija. Dali se moze ikako na ovog novog zalmana http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.909.094 nataknuti nekakav ventilator, i imali igdje za kupiti nesto jace??? Hvala. (eh i ne mislim na koristenje nekoga 8cm venta da mi pirka po njemu jer mi je kusciste otvoreno i nemam ga gdje staviti. Nekakvo vjesanje na ljepljivu traku i slicno ne bih radio.)
![]() |
#19 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Onda uzmi onaj drugi Zalman (ne ovaj "izlomljeni" nego "ravni") tj. ZM-NB32k i naljepi gore epoksidnm ljepilom ili nekako zašarafi neki mali ventilator od 40mm ili sl...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|