|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
USB STICK
Ovako...problem s usb stickom. Stick je radio sve fino. Cak sam jucer pogledao filmic s njega. Sve 5..sve radi..ali...od jednom više ne..naime događa se slijedece ![]() mp3 player radi normalno primjerice kada ga piknem u komp... probao sam vise usb portova..probao sam ga spajati na kabel..probao sam na istom usb portu gdje mp3 player radi savršeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj ga isformatirati. Možda prošljaka. Kada je meni radio gluposti poput tebi, otvorio sam ga i našao par skurenih dijelova. Slijedeća stanica mu je bila kanta za smeće.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
a jel smijemo znat koja je to marka? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam ih spalio nekoliko kad sam krivo spojio usb pinove na ploči. VCC na ground ito.. Možda si ga kod nekog frenda spalio na kompu koji je krivo spojio pinove.... Ali onda na njemu svjetli lampica ako je imaš |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
e vidiš, oni umjesto da pokvareni škart bace, oni ga opet stave na policu: bonker2 : bonker : : giljotin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
to se i meni dogodilo s mp3 playerom. ako imas neki software koji je dosao s njim,instaliraj ga i pomocu njega format. ja sam imo neko smece na minidiscu,instaliro i naso format negdje u njemu i htio je dok u win nije htio. nije bitno kaj pise na softwareu samo ga instaliraj i pregledaj
![]() |
#13 |
Guest
|
@Crais: da, cijela serija je bila smece, ali vjeruj mi da sam dobivao robu s police jer sam na samo jednom od ta 3-4 puta bila ona folija na displayu i dobio sam novu bateriju i trakicu, a na ostalima je uvijek nesto falilo.... @robert7: rijesio sam ja taj problem odavno, vratio sam im jednom zauvijek taj smecivo mp3 i otisao sam kupit sony-ev koji je predobar....i od tad sa takvim smecem necu imati posla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pa jednostavno nepostoji covjeka koji nije u hg-šrotu nesto morao reklamirati,znam da su prosle godine imali rekordan broj reklamacija...tako da sumnjam da je sve slucajno,pa radi se skoro o svakome proizvodu koji se moze kod njih kupiti da se vrati zbog reklamacije,masovno se svi zale na njih..
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
@Hamm Kak je to sve proslo? Inace nikad nikome ne preporucam spajanje na usb portove koji nisu nativno na maticnoj(oni od iza). Na faxu smo imali slucaj da kad ubodes stick na bilo koji prednji USB port izgori maticna, moram priznat da nemam pojma sta se pri tome desi sa stickom, ali on je tu sad manje bitan. Admini su problem tih prednjih portova rjesili izolir trakom ![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() sorry na OT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pod naletima kopita zla
|
ma jos nisam isao..lijen sam...budem..imam jos dvije godine ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |