|
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ma nemoj SLI ploče uzimat za pentiuma previše se griju rađe ubodi ovak nešt http://links.hr/index.php?option=art...kl=050.306.112 ili nešt sa 955 čipsetom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moze pitanje? Kada kazete da se NF4 IE ploce griju to je kao nekih 30-40W? Nije mi jasno ako imas Pentium D 820 koji ima max disipaciju od 150W+ kako se mozes zaliti na disipaciju chipseta?! ![]()
![]() |
#4 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
zato sto disipacija nije 30-tak w vec 100-tak w ![]() inace reko sam ti vec da 820 NECE RADIT na nf4 ie radi problema sa regulacijom voltaze: finger : isto tako sam ti reko koja ti se ploca najvise isplati...epox 5p945-j a da nebib ilo da serem il kaj ja znam kaj imao sam isti problem ko i ovaj tu http://www.ocforums.com/showthread.php?t=394186 ajde jos jednom pitaj za nf4 ie i 820: bonker : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() Mislim da tvoj odgovor nema veze sa mnom jer meni ni na kraj pameti ne bi bilo uzeti Pentium D 8xx nego me cisto zanimalo zasto nema vise NF4 IE ploca na forumu kada su tu negdje (negdje i bolje u nekim stvarima) od intelovih a u zadnje vrijeme su i dosta povoljne!
![]() |
![]() |
#6 |
the luda ribetna
|
skoro nigdje nisu bolje...a ak jesu je fakat zanemarivo(osim memorija-neda mi se pisat) btw nisam se na tebe derao...vec na fudo-a...reko sam mu do tad 3x da 820 ne radi sa nf4 ie i on dalje pita=) cist radi toga...fudo nhf |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
TRENUTNO SU ZA INTEL D PROCESORE NAJBOLJE PLOČE SA 975 CHIPSETOM (NAJSTABILNIJE I NAJBRŽE) ALI IM JE CIJENA OD 1800 KN PA NA GORE ![]() ALI OBIČNI KORISNIK ĆE SE ZADOVOLJITI I SA 955 CHIPSETOM KOJI RADI I VIŠE NEGO DOBRO (IZ ISKUSTVA): lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Obični korisnik se može zadovoljiti i sa 945 chipsetom što se toga tiče
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
the luda ribetna
|
razlika i zmedu 945 i 955 je u dodatnim opcijama za grafike citaj sli i cros...uz par "modifikacija" isto tako je razlika izmedu 975...razlika u klokanju(sto vas i najvise zanima) je mozda max 50-100 mhz(ne fsb vec max cloack koji medu ostalom ovisi i o procu) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
mir djeco jer će bit lock
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
HG spot, davno. Bila je 3rd EYE dok nisam taj guru clock trampio sa RAKom jer mi je dao CPU koj ide koliko ide ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|