|
![]() |
#1 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() Ljudi pomagajte! GetRight mi se počeo bloksat kad god stisnem neki link za download! Sve se lijepo pokreće, ode u tray i onda kad stisnem link jednostavno se zblokira i moram ga ugasit, ponovno pokrenut i pokrenut download sa liste! ovo se događa sa 4.5e verzijom i svim 5.0 betama! imam WinXP
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
FlashGet
GetRight mi je bio dobar, mrak, zakon i onda su počele upravo te stvari o kojima ti govoriš, pa dobar broj "legalnih" stranica se otkanta kada namiriše GetRight radi http://www.filemirrors.com/ i sličnih podvala i sitnica u GetRightu pa sam nakon truda i tone živaca rekao zbogom GetRightu i prešao na FlashGet. Koji opet kada zagrize i ne ogrničiš ga koliko mu je speedLimit nikome neda niti prismrditi modemu, a kamoli ga pustiti da nešto radi. Uglavnom da ne serem previše FlashGet (nekada poznat kao JetCar) na Hard i brigama bio trebao biti kraj. ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|