|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
nakon mjesec dana...opet prza
Pozdrav ja cu na ovom forumu postat poznat po problemima sa przilicom... Molim vas da mi pomognete sto prije: kad ubacim dvd u przilicu (u ovom slucaju je na njemu film) ne cita mi ga. Iako je dvd unutra u my computer-u mi pise CD drive(F: ), a kad ga izvadim pise DVD-RW drive(F: ). kad otvorim taj drive nema nista u njemu (0 kb). molim vas pomagajte mi. inace przilica je NEC ND3520 Unaprijed svima zahvaljujen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
jel imas kakve drivere na win za tu przu? ak imas probaj samo s driverima koji su u win. najvjerojatnije ti je problem u samom hardveru... probaj ocistit lecu, ak nemas garanciju. ak imas, odnesi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
probaj ocistit lecu, bilo sa nekim cd-ima koji su za to namijenjeni, bilo da otvoris przu. i probaj na drugom kompu preprzit na drugu crstu cd-a pa probaj jel ce radit.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
probaj stavit firmware za NEC ND3520 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
NEC prže su dosta 'osjetljive' na medije, pogotovo kod prženja - ne vole 'no-name' medije. Ponekad pomogne noviji firmware, ali općeniti savjet je: zamijeni je nečim boljim. Tu ćeš ga naći http://www.de.nec.de./softwareoverview2.php/id/1333
![]() |
#9 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Dal uredjaj radi u redu sa drugim medijima.
__________________ |
![]() |
#10 |
Premium
|
nije samo sa tim dvd-om , nego i sa drugima. ne znam niti u cemu je niti kad je przen taj medij, na drugim citacima radi, s nekim medijima radi bez problema a s nekim ne (do prije nekoliko dana je sa svim medijima radio kako treba, cak je i neke od tih koje sad ne cita citao) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mislim da je ključno one da je neke prije čitao koje sad ne čita. Ak imas garanciju ja bi odnio u servis , odnesi in i taj medij koji je prije citao a sad vise ne cita. Trazi zamjenu, a sta ces drugo nego opet nec , samo uzmi noviji 4570, ili ak ti treba label flash 4571. Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Normalno za te novije NEC-ove....u zadnje su vrijeme teška šljuka i ponekad nove imaju problema sa čitanjem i orginalnih CD-a sa driverima i slično! U glavnom reklamiraj je ili jednostavno kupi drugu pržu tipa Benq 1650
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|