|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Klokanje grafulje
Znam da se pislo stotine puta o ovome i da ima masa postova na ovu temu zbog toga sigurno če biti i onih kiji če malo brundat zbog ovog posta!: giljotin Pročitao sam dosta postova o ovoj temi ali hti bi si uštedit vrijeme ako mi budete voljni pomoč. Imam PCI Express Leadtek GeForce 6600GT extrem koju bi htio malo kloknuti. Molio bi da mi kažete stabilne drajvere za moju grafulju i koji program za klokanje. Bio sam na stranici www.guru3d.com ali tamo je toliki izbor da ti se zavrti u glavi a nebi si htio skinuti nešto krivo i zeznut cijelu stvar. Puno vam HVALA!: bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Je ima zbilja dosta trma i postova na ovu tematiku... Moj prijedlog..za OC-anje koristi rivu..mozes je naci na guru stranici da ne trazim sad link... S drajverima ces pak malo eksperimentirati.... Ovisi sta igras i da li preferiras sluzbene ili modificirane drajvere... Mozes probat neke od zadnje serije pa vidi s njima...kako se ponasaju u "tvojim" aplikacijama...mada unatoc tome sta san prisa na ATI-ja vidim i dalje dosta ljudi sta koristi starije drajvere serije 84... ili ranije cak... probaj s novi pa ako ti ne pasu...mijenjaj drugr i naravno koristi Driver cleaner da potpuno uklonis sve repove od starih drajvera! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|