|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Veliki problem-mislim memorija
Ovako imao sam windowse XP i mislim da sam bio dobio virus..nije mi htio net raditi i tako.. Instalirao sam nove windowse..sve formatirao i instalirao samo drivere.. Instalirao sam ponovo Dungeon & Dragons Online i igrica mi vise ne radi kako treba..cim udjem u igricu detalji su mi na medium i frame rate mi je oko 50..nakon nekog vremena frame rate padne ispod 20 nekad i ispod 10 i steka ko ludo.. Izgleda mi kao da nesto mi sise memoriju a nema sta jer su mi samo instalirani driveri i igrica.. Cim stisnem detalje na default vrijednost opet frame rate ode na 50 i nakon nekog vreman pade na ispod 20.. Sve je bilo super prije nego sam dobio onaj virus i instalirao ponovo windowse..vec sam 2 puta instalirao windowse i uvijek isto.. Ja mislim da mi je virus u memoriji i da mi ju cupa ko lud jer neznam kaj drugo je moguce.. Moja konfiguracija je P IV 3.0 1 GB ram 2*512 Geforce 4 Ti4200 64MB 300/600 Abit IC7-Max3 Uglavnom jel ima ikakav program da vidim u cemu bi mogao biti problem..sve sam isprobao i uvijek mi se isto dogadja.. ako treba nesto detaljnije opisati recite.. Nemam niti jednu plocicu memorije viska tako da nemogu isprobati..ali mislim da nesto sa memorijom nije u redu p.s. nadam se da sam stavio u dobar forum ovu temu Hvala
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|