|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Static IP Problem
Imam KASDA ADSL router, spajam se preko t-coma. Kada je namješten da automatski dodjeljuje IP adrese sve radi savršeno, te dodjeljuje adrese tipa 83.131.183.5 83.131.191.185 ... ... Želim koristit statičnu adresu radi port forwarda, no kada u routeru namjestim da se koristi statična adresa stvar ne funkcionira (ne spaja se na net). Kao IP sam odabrao neku od adresa koju mi je dodjelio kada je bilo na automatski (kao one gore navedene), možda treba neku drugu upisat jer ne znam u čemu drugom bi bio problem. Treba li neki drugi IP odabrat ili je možda u nečem drugom problem?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne možeš imati statičku IP adresu, treba platiti... Mislim da ti za port forwarding ne treba statička IP adresa, ne?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ne treba ti staticka adresa da bi port forward radio ono za sto tebi treba staticka adresa je da je ne moras non-stop minjat u settingsima odredjenih programa ili je nekom drugom stalno javljat ukoliko imas neki server dignut buduci da staticku adresu ne mozes dobit jedino ti je rjesenje registrirat se na neki servis koji nudi alias za ip adresu tipa www.dyndns.org ili www.no-ip.com pogledaj sta ti router podrzava, sta moze updateat
![]() |
![]() |
#4 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Il predji na neki cable ISP...meni isti IP vec mjesec dana ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|