|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() Ne znam jel ovo hardverski ili softverski problem, al eto, tu ću napisati... Dakle, imam monitor DTK 15" koji radi već godinama na 800x600@85Hz. Grafička je Radeon 7000 VE. Prije nekoliko dana dok sam upalio komp monitor mi je radio na 800x600@60Hz. Promjenim ja na 85Hz ali opet on na 60Hz radi. A nudi mi frekvencije u rasponu od 47 - 200 Hz! Probao sam monitor na drugi komp prilkjučit i tamo radi normalno na 800x600@85Hz. Danas sam formatirao disk i snimio ponovno Windowse (XP SP2), ali opet isto. Drivere sam snimio iste kao i prije dok je sve bilo dobro. Probao sam i omega drivere i obične, ali ništa. U čemu je tu problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Pronađi u opcijama od grafe gdje je onaj dio koji spominje koji su ti uređaji spojeni na nju (CRT, LCD, TV) i tamo klikni na svoj monitor koji glumi "mastera" i podesi mu refresh rate na tih 85Hz i stavi mu opciju da je same as desktop ili nešto u tom stilu. Sad se napamet ne sjećam točno svih detalja, jer imam nVidiu pa je to tu drugačije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Popravljeno! Puno hvala DrTom! :clap: Pa nisam ni skužio da se na one nekakve 4 sličice (pod "displays" karticom) može kliknut i da tamo ima sve to za namjestit : bonker : |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|