|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
win 3.11 bootanje...trebam pomoc
Kod bootanja win3.11, mogu odabrat win 3.11 i win 3.11 [VGA mode], sto god odaberem ispise se poruka NTDETECT is inspecting hardware ili ensto slicno...i odmah iza ntdetect failed. U cemu bi mogao bit problem. Nikad nisam radio sa tim windowsima, pa nisam znao kako uc u safe mode, malo sam prckao po biosu trazeci nesto vezano za taj pojam ali nisam nasao. na kraju sam resetirao cmos ali opet isto... help ![]()
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
to mi smrdi na ili dual boot ili na nepociscene ostatke winNT 3.51 ![]() ti win njemaju safe mod! u dosu odi u folder windows i editaj win.ini i system.ini tako da pronadene reference (retke gdje nadjes "ntdetect" izbrises). s diska (u rootu je) izbrisi ntdetect (skriven je i system file, mislim). ako opet zapne pri bootanju, javi pa da vidimo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Problem je sto to nije kod mene nego kod nekog covjek par km odavde pa ne mogu isprobavat nista...on sto posto nema boot disketu. Mogu li gdje pronac to da ja jednostavno napravim disketu? Hvala
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
netreba ti boot disketa! sve vec imas! evo zasto: naime, nakon sto upalis pc, digne ti se samo dos. do windowsa se dolazi (ako je sve {citaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
uh...ako se dobro sjecam, kad upalim komp prvi ekran je samo press f10 za setup i f12 za nesto, ne sjecam se sto. iza toga ide prikaz spojenih drajvova, i iza toga odabirem operativni sustav...lupim enter i to je to, ntdetec failed.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|