|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
srusio kuciste, smrzava se malo pa malo
ovak, u jednom threadu se natezem oko bootanja, i sad mi se u medjuvremenu dogodi ovo ![]() slucajno sam srusio kuciste koje je s jedne strane otvoreno ... imam 2 diska od kojeg je jedan na svom mjestu, a drugi lezi na podu kucista .... restartam ja, sve radi, i nakon pola sata se sve smrzne - winamp, mis, sve ... restartam i sve sljaka i opet se uskoro smrzne .... a radim nesto vazno na kompu :mad: sta je riknulo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Disk? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
mislio sam da je ram pa sam izvadio modul i stavio neki koji ne koristim ... ako se opet smrzne, maknut cu ovaj disk na kojem nisu windowsi (taj je lezao na podu kucista) pa cemo vidjet ... dakle ziher nije ram ili nesto oko maticne .... cekam da se smrzne ![]() edit : smrznuo se i kad sam promijenio ram, vratio sma stari i maknuo disk s poda ... nis, javim kada iskombiniram sve, glupo je da pisem reporte nego cu vidjet rezultate ... Zadnje izmijenjeno od: phelan. 02.03.2006. u 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
rijeseno! u pitanju jer bio cpu kojem je temperatura bila blizu 90 (vjerojatno se vent. pomako ili tako nesto) pa sam odmah i usisao svu onu prasinu okolo i sad sve sljaka ko ludo. sto se mene tice, moze moderator i izbrisat temu posto sam mislio da su neka veca sranja (disk itd.) tnx anyway |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pa ćudo da ti diskovi još rade brijem da neće dugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ma kuciste je bilo na podu kad je palo, dakle samo se prevrnulo, sumnjam da ce mi od toga otici oba diska |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|