|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Savjet
Eto kad svugdje postam da i ovdje to stavim.. nikad se nezna gdje je rješenje... Svaka igra koju sam pokrenuo nako cca 10tak min bi se zamrzla( i nakon par min krenula dalje)a u najgorem slučaju bi mi se resetirao komp.. Odnio na servis, i kažu meni oni otišla grafička, OK, kupim drugu, stave mi je kad ono isto sranje drugo pakovanje....sad nakon možda svakih sat i nešto se zamrzne( malo blaže nego prije ) i nakon toga sve češće... Par puta mi je izbacilo Error report summary koji sam poslao Microsoftu i najbolje šta su mi našli je "You recive this mesage because a device driver instaled on your computer caused the microsoft operating sistem to stop unexpectadly" i pise pod "Cause - a video adapter device driver". Javljalo se na obe grafičke tako da sumljam da je to... imam najnovije drajvere za grafičku, win xp pro service pack2 sa svim update-ima koji postoje.... Nedavno sam reinstalirao windowse tako da ni tu nema greške... a ovi u servisu samo slježu ramenima ... Najbolje da kupim novi komp jer ovako mogu kupovati dio po dio dok ne otkrijem u čemu mi je problem... :confused: Sumnjam na napajanje..... u tom slučaju zna netko kakvo jeftino dobro napajanje?
![]() |
![]() |
#2 |
You'll Never Walk Alone
|
vrlo moguce da je napajanje ali prije bih rekao da bi moglo biti nekaj s maticnom mozda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa jebemu, daj napiši u sig ili đe već oćeš koja je konfiguracija, nisam vidovnjak... (Mislim da bi se ovo sa sigovima trebalo uvest među osnovna pravila kod registracije, ccc...)
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ako nije grafa onda provjeri napajanje tj potrosnju svih komponenti u kompu a zatim ako je to sve ok maticnu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Windows XP Pro service pack 2 Intel Pentium 4 2400 MHz Matična MSI 645 combo Sis 645 512 MB RAM ATI RADENO 9600 (pro) SERIES SiS 7012 Audio device ADI 17" MicroScan V70 P.S. gdje mogu vidjeti koje imam napajanje.... mjenjao sam da 2 puta neznam više di su mi papiri od najnovijeg..
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za početak isključi FastWrite, AGP prebaci na 4x te instaliraj Catalyste 4.9, a nakon toga istestiraj proc i memoriju pomoću programa Prime95, memtest86+, Super PI, OCCT i S&M. Pogledaj jel se što pregrijava te prati temperature tijekom testiranja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|