|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
X800XL problem
Pozdrav svima! Nedavno sam kupio PC-ovu X800XL, ali je uskoro došlo do problema. naime, prvi put kad sam ju stavio, instalirao, sve je radilo super. Onda sam išao staviti nove drivere i od onda mi slika na monitoru stalno treperi i windowsi su usporeni. Ovo se događa samo na jednom DVI izlazu, na drugom je sve OK. Sad više ništa ne pomaže, formatirao sam disk, stavio stare drivere, ali sve ostaje isto. Je li moguće da je došlo do oštećenja kartice samo prilikom mijenjanja drivera? Da li se to priznaje pod garancijom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
možda je taj DVI kihnuo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Kartica ti nije ostecena , nego se vjerovatno dogodilo to kad si stavljo nove drivere da je od starih ostalo malo smeca (navedi drivere koji si koristio cat , omega .....)tako da novi nisu dobro sjeli sto si i sam reko ...treperenje slike , usporenost |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Rekao sam da sam nakon toga formatirao disk. Koristio sam catalyste koji su došli s karticom, i nakon toga sam stavio nove s bug-dvd-a. Sad ne radi ni sa jednima. a ak je otišao dvi dal se priznaje tu garancija. ipak nisam ništa overclockao (prije toga)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Još jednom formatiraj, instaliraj DirecX 9.0c (ak ne stavljaš SP2), nakon toga drivere za chipset i na kraju samo Catalyst Display Driver + ATI Tray Tools. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo samo da kažem, ako nekoga zanima, da kartica još uvijek ne radi. Ponovno sam formatirao disk, i sve isponova instalirao, al sad e još gore. Naime sa cat6.2 slike uopće nema u windowsima. Dok na drugom DVI-u radi ko vurica. Odnio sam karticu na servs, ali njima tamo uredno radi, čak su mi pokazali kak radi kad sam došao po karticu. Jel moguće da je problem u matičnoj? Mada mi se to čini nelogično. E da i kad maknem drivere sve je OK. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Imaš spojeno preko DVI-VGA adaptera na CRT ili direkt na DVI monitor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Da, preko adaptera na CRT. Al nije zbog toga sigurno, probao sam sa dva različita. ![]() Milsim da ću otići tamo gdje sam ju kupio i tražiti da mi zamjene za novu, inače ću im sve kupce otjerat. ![]() Mislio sam ju zamjenit u dućanu nakon dva tjedna, ali je ispalo da se to može samo tjedan dana nakon kupnje. Popizdoi sam jer to nigdje ne piše. Pa i na TV prodaji imaju rok od mjesec dana za povrat proizovda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
meni se to isto dogodilo ali nakon malo svađe pred ostalim kupcima sve dođe na svoje... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Sam si rekao da je na servisu radila ok. Znači da je nekaj do tvog kompa. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|