|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
USB Gigaset 108
WLAN Siemens 555 i USB Gigaset 108 Nakon par sati rada, kompjuter mi potpuno zablokira, pomaže jedino hard reset. Nakon restarta treba iskopčat usb i ponovno ga ukopčat da bi proradio. Stavil sam najnovije drivere za taj USB, ali opet isto. Valjda je problem u tom Gigasetu 108. Imam flatrate još u ožujku, tu i tamo ostavim kompjuter navečer da skida po noći, ali uvijek ujutro kad se probudim - kompjuter je blokiran. Ima li sličnih iskustava? XP SP2, via kt333 matična s Athlonom XP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Jel ti što overklokano na kompu, si koristio software od USB Gigaset 108, ili si samo digao driver i napravio mrežu pomoću wireless zero configuration? Meni je soft od gigaseta 108 radio dosta problema. I noviji driveri od skystar2 kartice su mi radili probleme s mrežom (i bežičnom i žičanom). Pozdrav i dobrodošao na forum.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Hvala na odgovoru. Nešto sitno je procesor bio overclockan, ali sad je na normali. Instalirani su mi driveri od siemensovih web stranica 1.0.1.3 te driveri za usb gigaset 1.5.0.102. Također imam skystar 2 kartica, driveri nisu dirani već skoro godinu dana. imam samo bežičnog miša na USB, danas sam ga iskopčao i stavio na ps2 preko prilagodnika tako da sad na usb-u imam samo Siemens gigaset 108. Zar se može dignut mrežu bez siemensovih drivera na kompjuteru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne bez Siemensovih drivera nego bez Siemensovog softwarea, a kao software ćeš koristit Windows Wireless Zero Configuration...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ehm... Ovaj prvo skini clock na default (vidim jesi), jer pretpostavljam da komp radi 24/7, pa te možda hebe stabilnost. Drugo imaš tu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=32903 uputstva kako dignut mrežu bez siemens soft. I treće skystar2 ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|