|
![]() |
#1 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
Accounts
Pozdrav, jel mi moze netko reci kako iskljucim onaj prozorcic kod podizanja windowsa u kojem me pita username i pass, ionako samo kliknem OK i samo jedan je account. Molim vas nemojte reci samo Control Panel -> User Accounts jer sam tamo vec prevrnuo sve i jos uvijek me pita to prilikom loadanja windowsa.. tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Eh..Nesjecam se tocno... Ali pretpostavljam da je problem u postavkama za mrežu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ludjak
|
sorry, XP.. ma zelim se rijesiti toga jer mi komp radi 0-24 i stalno se nesto skida, a onda ak nestane stuje ili ako se restarta bez mog znanja (a znao je to raditi) onda ostane na tom prozorcicu i ne loadaju se startup itemsi.. bzvz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
jel ti ukljucen guest account ili instaliran microsoft net framework? kako ti se to desilo jel to od uvijek ili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ludjak
|
nije oduvijek, guest account je off... i ima nekakav ASP.NET Machine A kaj je to ? :confused: nisam nikaj dirao po tim accounts, mozda se to promijenilo kad sam MSN messenger instalirao, tamo sam nekakav net passport, ma nemam pojma kaj sam tamo radio :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
to obrisi i nece te pitati za user i pass i taj account se stvara kad instaliras net framework |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ludjak
|