|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
windowblinds 5
instaliral sam si windowblinds .. .. i kad sam si metnul jedan od skinova sve je šteeeeeeekalo do boli .... jedva sam uspel maknuti proc taj skin i metnuti ondaj defaultni .... zbog cega je to ? .. dal je to mozda zbog graficke ?
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...zna ti se zblesirati,dovoljno je restartarti komp i ponovo pokrenuti program,ja ga koristim i radi sve za pet.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja sam isto imal to čudo i maknul ga isti dan. Sad imam TuneUp Winstyler i radi super - ili, možeš skinut i TuneUp Utilites pa tam imaš tuneup styler 2, a teme skineš s njihove stranice. Osim toga TuneUp Utilies ima i reg cleaner i još svašta korisnoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja sma jako razocaran sa novom 5 verzijom tako da sam ja ipak na 4.5 koja radi savrseno.... ice fish ako trebas "link" za wb 4.5 javi mi se na icq ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ice pogledaj p.m. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Skini si Neowin patcher sa Neowin foruma. Mali programcic pomocu kojeg ne moras imati nikakav program za stavljanje novih tema. Dakle, ne dize se nikakav dodatni program il proces, tako da oduzima 0 resursa. Kad patchiras windoze, temu samo kopiras u "C:\WINDOWS\Resources\Themes" ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|