|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Problemi sa resetiranjem
Masina je P4 1,5 gh, 512 ram, win xp pro sa sp2. Problem je resetovanje masine. Kada startam masinu resetuje se sama od sebe nekoliko 2-3 i 4 puta nekad. Poslije kad malo odradi ili mozda se zagrije radi bez problema. pokusao sam i sa formatiranjem ali ista stvar nista se nije promijenilo. Cak sam promijenio memeoriju (bilo je plocica od 256 izvadio sam je i stavio plocu od 512) U pc portovima ima samo mrezna karta. Jeli neko imao slicnih problema i kako ste ih rijesili.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Prvo provijeri dali su ti postavke u biosima dobro napravljene jer imaš opciju za podešavanje reset i gašenje makine.Neznam kakvo grijanje imaš u kuči ako ti se možda ulovilo malo vlage unutar makine probaj ju posušit fenom i obavezno provijeri konektore za reset i paljenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Resetovao sam i bios, mislim da nema vlage (centralno grijanje u stanu) temperatura ploče i procesora ne prelaze 40 stepeni..stvarno vise nemam pojma sta raditi.. osim da nije ploca. ili jeli moguce da je napojna jedinica?????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Pošto si promjenio memoriju probaj s drugim napajanjem a zatim probaj staviti i neku drugu grafulju
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|