|
![]() |
#1 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Samo provjeravam
Evo ovako..... Komp mi se resetira i sve nekako usporeno radi.... Imam 3 particije na hardu od 80 Gb Na jednoj instalirani win xp, na drugoj instalirani win xp64 bit beta verzija i 3 koja mi sluzi za stavljanje podataka... Idem formatrat drugu particiju harda i ubacim cd od win 64 (i napravim glupost), formatiram hard i onda mi stalno hoce instalirat 64 bitne windowse.. zatim da sprjecim tu instalaciju odem do frenda i deletam particiju s 64 bitnim (koristeci partition magic)... Dodem kuc dignem 32 bitne windowse i onda mi se komp resetira... sve formatiram i instaliram 32 bitne windowse iz pocetka... on se nakon nekog vremena restarta pa onda nakon nekog vremena i jos par restarta pocne normalno radit....kao da se sam popravio il tako nesta... SAD ME ZANIMA DALI SE TO IKOME DESILO I STA JE TO UOPCE??? Primjetio sam takoder da mi komp radi sporije nego prije i karnet se cesce disconenta sam... Konfiguracija: AMD Athlon 64 2800+----dignut na 2.2Ghz Abit KV8 Pro 512 Mb rama ATI Radeon 9200 SE Opis uređaja ST380011A (3JV74RXC) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nothin' to say..
|
ej ljudi dajte mi neke informacije o ovome ja neznam sta da radim.. trebam sto bezbolnije rjesenje... sad mi se opet poceo resetirat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
nothin' to say..
|