|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Bluetooth problem ?
Imam laptop „Acer Aspire E17“ i kupio sam medavno jedan WiFi bluetooth zvučnik (10 w), i na laptopu često slušam Mp3-ce i razne online radio postaje. I normalno zvuk nije baš neke kvalitete, te bi htio povezati laptop i taj zvučnik bluetooth vezom, pošto je na zvučniku savršen zvuk. I sad nastaje problem, uključim zvučnik, na laptopu kliknem na ikonicu bluetootha i počimlje pretraga, piše „Your PC is searching for and can be discovered by Bluetooth devices.„ i tako stalno traži ali bez uspjeha. Računao sam da je možda problem u windowsima te sam ponovo reinstalirao Windows 10 ali opet isti problem. A mobitel i zvučnik se bez problema povežu bluetooth vezom Ima li ko da pomogne, jer bi mi puno značilo slušati sve preko tog zvučnika |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Moras zvucnik postaviti u nacin rada da moze biti naden. Provjeri upute zvucnika. P.S.- WIFI i Bluetooth nije isto. Koji je model zvucnika? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Pa jel ti mobitel spojen na zvučnik dok ga pokušavaš upariti s laptopom? Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Napisao sam gore da se mobitel i zvučnik odmah upare, ali laptop neče nikako da se upari ni s mobitelom ni s zvučnikom, traži ih ali ih ne pronalazi Takođe ni mobitel ne pronalazi Laptop a pronalazi zvučnik bez problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Skrati muke i kupi adapter. https://www.nabava.net/bezicni-adapt...crni-164528081 Sent from my CPH2449 using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
nekad smo koristili aux kabele.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako je tako onda super, idem ga odmah sutra kupit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam na neki stari lenovo ubacio jer sa origigi blututom nije lovio nista. Isto zvucnik, sada radi. Sent from my CPH2449 using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Ovo je stvarno za nevirovat, evo sad sam kupio "Bluetooth adapter TP-LINK UB400, Bluetooth 4.0, nano, USB" Umetnuo sam ga u laptop i opet traži dostupne uređaje, ali ne pronalazi ni mobitel ni zvučnik Stvarno čudno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|