|
![]() |
#1 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() Evo, baš malo prije sam krenuo na novog Hitachija (disk iz siga) instalirati po 1. put Win XP pro i riješiti se "prijelaznog" razdoblja u kojem je WD 40GB glumio bootabilnog mastera. Kao i svaki put do sada, pa tako i ovaj put, najnormalnije instaliram Win i po 1. put uđem u njih. Sve super, sve ko po planu, bar za sad. Po završetku instalacije, prvo što sam napravio je da sam promijenio rezoluciju i u servicesima "ubio" securitiy center. Nakon toga sam pokrenuo instalaciju nForce 5.10 drivera za MB i tokom instalacije odabrao sve moguće opcije. Sve je to brzo prošlo i na kraju me tražio restart kompa da bi ti novi driveri "proradili". Ono što sad slijedi me uvelike iznenadilo. Nemam pojma zašto i zbog čega se to dogodi/lo. Komp se restarta, odvrti sve one svoje testove na početku i pokaže mi se Win boot logo. On bi trebao biti par sekundi i nakon toga ući u same Win, ali NE, on stoji čitavu vječnost i nikako da se makne. Ona "crtica" stalno "putuje", ali boot logo se ne miče. Čak se ne čuje ni da HDD rošta ![]() Ne pomaže ništa, pokušao sam i Safe mode i sl. ali uvijek zapne na tom boot logou ![]() Prijedloge, rješenja problema i sl. primam u što kraćem roku i po što jeftinijoj cijeni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Re: Friška instalacija Win XP pro?!?
ti uspije uć u win? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
|
NE ![]() Uspio sam samo na onu foru "Last good known..." Sad sam se vratio na "prijelazno" razdoblje sa WDom ![]() HELP!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Probaj bez nvidia sw ide drivera. Nek si povuče iz SP2 i bog. A možda ti i WD radi sranja ako je još prikopčan, ne bi me čudilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Ja imam jednog WD-a koji je u bilo kojoj kombinaciji htio biti master, jedva sam ga se riješio tako da sam ga prek adaptera prištekao na SATA ![]() Pretpostavljam da si pri instalaciji Wina lupio F5 i dao mu drivere sa diskete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
![]() Naravno da jesam. No još jednom da ponovim, instalacija Win je protekla besprijekorno. Ono što me mući je to da nakon instalacije drivera za MB više ne mogu ući u Win. Zapne na onom boot logou i ni makac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
No da, F6. Probaj bez sw ide drivera. Kod mene tako radi bez problema. I na DFI i na AN7 prije... Ili probaj instalirati bez ethernet drivera, možda te to zeza pri ulasku u OS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
meni je tak isto bilo dok sam instalirao sp2 i zbog toga to više nikad nejde na moj komp:clap: :clap: skidam samo redovne zakrpe za win |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...ja tu crticu sa boota windoza znam cekati i do 5 min... i udje normalno nakon toga,ponekad mi se ovo zna desiti,probaj pricekati par min pa vidi sta ce biti...
![]() |
#13 |
Resistance is futile
|
Ne budi lijen, formatirao sam HDD i nanovo spucao gore Win XP Pro SP2. Taj dio glatko prolazi. Opet sam "ubio" security center i krenuo intalirati nForce 5.10 drivere za MB (uključujući i one SW IDE drivere). I taj dio glatko prođe, no po završetku instalacije slijedi restart i nema šanse da se više dignu Win ![]() njih na onu foru s "Last good known..." i odinstalirao nForce drivere. Pokušao sam ponoviti njihovu instalaciju, ali bez SW IDE drivera. Ona također normalno prođe, ali nakon restarta i ulaska u Win, nema nikakvih promjena u odnosu na neinstalirane drivere. Ko da ne postoje ![]() ![]() onaj "Last good known..." i ručno instalirao potrebne drivere za sve komponente koje su u Device menageru imale onaj uskličnik. Ta fora je upalila i stvar najnormalnije šljaka. Nakon toga sam instalirao drivere za VGA i ko da nikad nije ni bilo problema ![]() E sad, pošto sam milijun puta instalirao/deinstalirao nForce drivere, uslijediti će još jedan format i onda naačisto ručna instalacija preko Device menagera. Nisam ni mislio da se iz ovoga može izroditi takva jebada ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Tako da ono nesto ti gadno sere nema sanse da na ovome tvom kompu toliko treba...
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() : cheers2 Jolkice,bez ljutnje al puko si ko kokica ako čekaš i minutu a ne 5.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|