|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
WLAN spajanje
Kupio sam Access Point D-Link DWL-2000AP+ Konfigurirao sam i pogledao sam na koje se spjne točke u okolici mogu spojiti (vidi attachment) Pošto sam početnik i ne znam se spajati treba mi pomoć. Kako da to napravim? Nalazim se na Savici. Koga bi mogao kontaktirati za pomoć? Network Stumbler ne podržava moj acces point pa ne mogu ni vidjeti koju jačinu signala spojnih točaka hvatam jer access point radi preko mrežne kartice pa ga program ne može vidjeti. Cijela stvar konfiguracije i spajanja se odvija putem web browsera pa molim ako ima netko tko se razumije u ovo o čemu sam pisao da mi pomogne.. : stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: WLAN spajanje
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
attachment
Nije ga valjda prihvatio evo ga |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko vidim hvatas nekoliko NOD-eva.Probaj se javiti na www.wifihr.org ili http://www.znetonline.net/ Hvatas njihove pristupne točke tako da se možes spojiti na njih...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
...
Znam to. Znam se spojiti sa običnom klijent wireless karticom. jer ju komp prepoznaje kao takav hardware. U tome je problem. Moj access point je preko mrežne kartice. Sve je skroz drugačije. Ne znam se s time služiti. Uspio sam sve konfigurirati ali ne znam se spojiti na nešto. Zato pitam ako se netko koristio sa Access Pointom D-Link DWL-2000AP+ da mi pomogne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|