|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2002
|
Canon Pixma 4000
Sto napraviti s printerom, kupljen je negdje u 6-7 mjesecu 2005. Cim sam ga kupio poceo je zezat s printanjem, odnosno isprintao je nekoliko listova i javljao gresku na kompu Service Error 6000. Nakon vracanja na servis (u Varazdin) vracaju mi da je popravljen i da sve u redu. Spajam ga i odmah se pojavljuje ista greska. Opet, na servis, opet doma, opet ista greska. I sad sam ga ostavio na servisu vise od mjesec dana. I sad oni tvrde da sve kod njih ispravno da printaju cijelo vrijeme na njemu. Ja ga doma spojim, isprintao sam tocno 8 CD covera i opet se javila ista greska. Jedanput zeleno blink i 3x narancasto i tako se ponavlja., otvoris prednji poklopac, lao zastruji i stane. Ako ga spojim na komp i probam printat javi staru gresku Service Error 6000. I ne mozes nista. U servisu sada vele da nekaj s kompom mojim ne valja :-). I prije, a i sada im velim da nije ni spojen sa racunalom, da ga otpajam sa USB-a, gasim i palim i opet se ista greska javlja, a samo je spojen na 220V, pa osobno pretpostavljam da racunalo ne stvara ovu gresku. Mislim zelim da im vjerujem, ali s printerom kojeg sam kupio prije 5-6 mjeseci i isprintao gotovo nista, vec je cijelo vrijeme na servisu a nista se ne poduzima, jednostavno eto pitam Vas dal znate sto treba popraviti? Cak sam im predlozio da nemam zivaca vise se natezati ako znaju sto je za gresku neka zamjene da platim na svoj trosak jer trebam printer. Eto samo tolko, hvala. Ocekujem Vas odgovor sot uraditi. P.S. Isto pitanje je poslano na ksu.hr online support. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa fino kad se pojavi error, komp u ruke, u servis i neka ga pred tobom spoje i pokusaju printat, a nebi bilo lose da probas zamijenit usb kabel.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Neka pred tobom isprintaju par papira da vidiš. Vjerojatno samo isprintaju testnu stranicu i kažu da printa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|