|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
koja je max sigurna voltaza za prescott 3.0 478?
Imam Abit IC7 i prescott 3.0. Dignuo sam ga na 4.125 Ghz sa voltazom 1.5nesto ( neznam tocno trenutno jer nisam na poslu). FSB 275. Grije se ko blesav jer trenutno imam improvizirani hladnjak.(velika bakrena baza sa jednim 80X80 ventom i jednim 120X120 ventom s adapterom na njemu). zanimam me kolika je SAFE voltaza da ga operem kako treba jer ide jos ali se prebrzo ugrije pa mi pocne cviliti ploca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako te ne jebe droop CPU napona onda super. Možeš do 1.6V sigurno. Ja sam svog i preko 1.65V A ovog kojeg sad imam sam probao do 1.725
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Znači pokreneš Abit guru ili kako se već zove za tvoju ploču prog za nadgledanje voltaža (može i speedfan), budno pratiš CPU voltažu i pokreneš dual Prime (ipak imaš HT CPU)... CPU voltaža mora past, samo je pitanje koliko
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|