|
![]() |
#1 |
Guest
|
Tipkovnica na laptopu
E sad neznam dali je to problem, ali vise informativno. ne dela mi ako stisnem vise od 2 tipke na laptopu, a to mi se full malo cini. Kak imam dva kompa ,a volim okinut s frendom quake 3, onda mi je problem jer dok drzim W i D u isto vrijeme znaci naprijed desno. Nemrem stisnut neko drugo oruzje, a ako se zamijenim s frednom, njemu je skok na spaceu pa........ Sad dali je to normalno, nema laptop dijela na forumu pa neznam di da pitam. |
![]() |
![]() |
#2 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
definitivno nije nesto u redu. posto igras quake 3 pretpostavljam da je laptop novije generacije sto onda ne mogu povezati sa starim tipkovnicama. dakle ne znam u cemu je problem ali mi se cini da nije normalna stvar.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=2266 to je taj laptopcek! Sad, ja neznam dali se ima kaj za napravit jer sam dobio freedos uz njega pa sam sve drivere skidao sam, ali tipkovnica da ima driver ne vjerujem! |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#5 |
Guest
|
a nije lol, kaj sad, ma nadal sam se da za igru solo necu trebat dodatnu tipkovnicu uzimat, ali izgleda da budem! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|