|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Overclockirao nvidiu FX5700
Imam jedan problem overclockirao sam FX5700 u Expertoolu i ovaj kad igram igrice monitor ode out of range(monitor je AOC Spectrum 17inch radi na 85Hz 1024x768) ili mi se zna resetirat komp neznam šta bi se moglo desiti kuler normalno radi.Neki frendovi su mi rekli da su mi neke cijevovodi otišli pa ako bi mi netko mogao reći šta je to bilo nisam znao di da stavim post pod overclock ili problemi nadam se da sam pogodi ako znate šta mi je s grafuljom molim vas objasnite.HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Previše si je kloknuo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
1
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
1
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako ti se desava samo u igricama odnosno 3D aplikacijama, moze biti do napajanja, koje imash?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
1
|
Novo sam kupio staro je par mjeseci od Ms 400W sad kad sam posudio frendovu njegova normalno radi i nije niti jednput zaštekala samo je njegova Ati moj je Nvidia i ovaj jel bi se to kako dalo popraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
1
|
p4 2.0Ghz 1gb ddr matična je neka chaintech 8Agp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Idemo redom: 1. Bacaj to MS smece od napajanja! Meni spalilo pol kompa jer jeko variraju naponi, pogotovo pri overclocku... 2. Napisi na kojim taktovima tjeras graficku, jer si ju vjerovatno preclockao 3. Nisam vidio kakvo hladjanje imas na njoj, stock ili nesto dokupljivano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Re: Overclockirao nvidiu FX5700
Citiraj:
probaj ih reinstalirat,maknut VSinc opciju i maknut one twinview sprehe u opcijama.tak je kompicu bilo,ja mislio monitor ga hebe,ali nope...... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
1
|
Čekaj samo malo ako je napajanje smaće zašto meni već mjesec dana ma i više zapravo od frenda grafulja normalno radi naravno zato jer je nisam klokao. nVIdiu sam klokao na 650 Core 520memoriju ili obrnuto sad neznam jer nije kod mene pa zato ali ziher sam da su te brojike.Zadnje drivere sam koristio korisim normalno hlađenje od Gainwarda na FX5700 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
i hlađenje od gainwarda je smeće |
![]() |
![]() |
|
|