|
![]() |
#1 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Monitor u standby modu
Pozdrav, radi se o konfiguraciji iz profila. Naime imam monitor lenovo lt2452pwc spojen sa dvi kabelom na maticnu posto nemam dedicirani gpu. Sve je radilo normalno , medutim narucio sam kabel minidisplay u hdmi ( monitor nema hdmi ulaz pa sam kislio sa time sponiti, ispostavilo se da je kabel ustvati salje iz displayport u hdmi, obrnuto od onoga sto meni treba) medutim prije nego sam to saznao probao sam kabel spojiti s maticne na monitor i natavno nije radilo. Medutim nakon sto sam spojio nazad dvi kabelom monitor i maticnu , na monitoru nema signala i ide u power saving mode. probao sam spojiti hdmi kabelom na televizor i radi normalno. ja pretpostavljam da sada maticna daje dignal na hdmi a ne na dvi port. Iako mi to bas nema smisla, pokusao sam u biosu naci da li ima kakve opcije video izlaza ali nije bilo sa srecom. Moze kalva pomoc ako se netko susreo sa necim slicnim. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako ti je upaljen restore point vrati na koji dan prije nego si to isprobavao ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Doktor znanosti!
|
Kako dignuti monitor u safe mode ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Pa ako ti radi preko TV-a, unistall kako je gore napisano, deinstaliraj i drivere od graficke, ugasi komp, pa ga spoji na monitor. Jesi probao kakav drugi komp na taj isti monitor spojiti?
![]() |
#9 |
Doktor znanosti!
|
nemam drugi komp, radi preko vga kabela sada. nabavio sam danas drugi dvi kabel mozda je do njega pa cu probati snjime kada dodem s posla. . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|