|
![]() |
#1 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Preporuka
Treba mi preporuka opreme za ostvarivanje wireless mreze na udaljenosti od nekih 70-ak metara:Stavljam naglasak na stabilnost te mreze. Naravno u uptrebi bi bio i adsl pa mi je potreban i router.Gledao sam neki Linksys-ov model koji mi se jako dopao (vasa misljenja). U igru mogu uci i vanjske antene ako postojece na routeru i ap-u nisu dovoljne. Postoji opticka vidljivost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
OgaME
Datum registracije: Oct 2005
|
teško da ce ti to uspjet .... mislim postoji oprema ... ali ta oprema ce te koštat ko stan u centru --- hehe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
mislim da biti dvije vanjske antene od 5 ili još bolje 12dB bile sasvim dosta, ali samo u slućaju ako postoji optička vidljivost kao što si rekao... neznam za taj linksysov router, vidio sam neki d-linkov i čini se dobar.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Kwisatz Moderach
|
Gledo sam i ja neki d-link, ali su na reviewima rekli da se krvnicki gije, a ne stavlja mi ga se van.Trenutna oprema je siemensov router i neki njegov AP kojine da izgledaju smijesno, nego nikak ne izgledaju i imamo vezu nekad i preko 24mb/s, ali stalno veza puca.na b standardu je sporije ali stabilnije. iskreno mislim a bi dva linksysa wrtg54 rijesila stvar. kaj mislite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
OgaME
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
OgaME
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kinesiss
Datum registracije: May 2005
|
koju si to antenu napravio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Kwisatz Moderach
|
CANTENU! Homemade antene od ne znam kakvih kantica, piksi i slicnih koje mozes naci doma samo da je odgovarajucih dimenzija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ove od bianke i cappuccinna su najidealnije. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
The Kwisatz Moderach
|
Citiraj:
BTW kupio sam Linksys WRT54G i preporodio se.On u zatvorenoj sobi, moj ap na vanjskoj strani prozora, imaju LOS i postigli smo 36Mb/s, link quality 40% i signal strenght 100% sto me totalno raveselilo.Najvaznije je kaj je veza stabailna. MOzda cak mislim da bi i mogli ostvariti 54Mb/s ako bi i na mojoj strani bio nekakav Linksys. Misljenja molim. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|