|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Što trebam za wirelles mrežu u kvartu?
evo, neki dan mi bio prijatelj kod mene sa laptooim, koji na sebi ima wireles karticu, te internu antenu, stavimo ga na prozor, search for networks, i pronađe 3! wireles mreže, i za sve piše unsecured! pošto mi je komp odmah do prozora, imam u planu staviti nekakvu PCI wireles karticu, te se spojiti na neku od tih mreža.. e sad, 1. meni treba preporuka za neku takvu karticu... naravno, što jeftinija, to bolje.. ![]() 2. preporuka kakva bi mi antena trebala, odnosno, nekakv link kako napravit kantenu... ili bi bila dovoljna ona što dođe sa karticom? :confused: 3. svaki savjet je dobrodošao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Na http://wifihr.net/ imaš dosta toga objašnjeno, a uvijek možeš koristit i Google. Kantena je na eng. cantenna... Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
odlično, hvala domy na pomoći. bacam se u potragu za karticom, iako bih volio najprije isprobati nečiju karticu kod sebe prije nego kupim svoju, da ne bacim novce.. ima netko za posuditi karticu na 20min? ja sam na knežiji |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|