|
![]() |
#1 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
adsl i switch
htio bi si uzet maxadsl od t-coma.I sam me zanima ja imam umrezena 4 racunala preko switcha... htio bi da svi mogu na internet neovisno jedno o drugom... njihov wlan modem mi se ne svida zato kaj je ugovor s njim 24 mj a ne 12... kaj trebam neki adsl ruter svaka informacija bi mi dobrodosla o tome kak da to spojim ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
trebaš router i lan modem....uštekaš sve kompove u router, i modem u wan port i sve za ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
jel mogu nekak to prek switcha neznam da modem spojit u switch... ili tak neka varijanta da nemoram kupovat taj ruter 250 kn a negdje sam vidio da to moze ic prek switcha .... najvaznije je da racunala mogu na net neovisna jedna o drugom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Bilo na forumu vec bilion puta. Link ti je postan kako prebaciti HT ethernet modem (Siemens C-010-l) u router mode. E sada mogao bi biti problem u slucaju da oni vise nedaju te modeme nego one nove posto za njih ne postoje upute. EDIT: Naso sam ga pa da ne trazis http://free-zg.htnet.hr/Marko/ADSLmodem.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja kupih ADSL router/switch za nekih 250kuma,,,,upiso na kompovima IP, gateway i dns i sve radi pic-pic....mislim da tolko nije previše love, a stvarno onda nema nekih problema..... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|