|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
memory process error
Frend ima: ECS NFORCE3-A (nF3, SATA, s754) Sempron 2500 (BOX) 512 MB A-Data Gigabyte R9550 (128/128) LG 4167 Maxtor 80 GB /SATA Napajanje ?? 400W XP/SP2 Sve novo (staro 4 dana). Sklopim sve, instaliram windoze, drivere, softver tipa multimedija i sl, par igrica (NFS2 ....). Sve radi OK, rippa, prži, svira, pjeva, igram se, odvrtim 3DMark, PCMark, Everest nakoliko puta čita, piše po memoriji ........... Ma sve što sam probao, nije niti jednom trznulo da bih posumnjao da nešto ne radi kako treba. I ode on doma s novim kompom ![]() Problem: Ubaci recimo "Enter"-ov cd, dvd melje neko vrijeme i zbaci poruku "ONLY PART OF READ PROCES MEMORY OF WRITE PROCES MEMORIE RIKVEST WAS COMPLITED" i ništa od otvaranja CD-a. Tako s nekoliko "Enter"-ovih cd-a. Desni kllik -> Open (CD) da bi pokrenuo neku instalaciju s cd-a NIŠTA opet ista stvar (poruka). Još je probao s nekom igricom i dobio istu poruku. Inače DVD bez problema čita sve vrste sprženih medija s bilo čime (DVD, audio , mp3). Kada mi donese komp, nemam baš nekih ideja osim druga memorija za probu, pogasiti sve što se da pogasiti u windozama (AV i sl), format C, baci "Enter", novi BIOS ? - hm? Svaka ideja ili sl. isustvo je dobro došlo ![]() jel tema po P.S.-u ? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Riješi oproblem, ako se to može nazvati problemom ![]() IDE transfer mode je bio na ata33 (??). Dečki su se mučili cijelo popodne i ja si mislim koji je sad vrag, pa sve je radilo OK. Zbog ove gluposti niti jedan "auto run" nije htio raditi od niti jednog CD-a. :confused: Probao sam sada hrpu "BuG-ovlja" i sl stvari isada sve radi OK. Sve CD-e koji mu nisu radili, sada rade bez problema. Nemam neko pameto objašnjenje, tj nisam znao da i zbog toga može biti problema. Shvatio bih da radi sporo, kilavo, trza, ovak ili onak, ali da NE RADI i zablokira CD koji je unutra ????
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|