|
![]() |
#1 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
(riješeno) Displayport konektor neće da penetriše do kraja
Baš upiknuo novu grafu, platio masnih 70 kuna za displayport kabel, kadli ono iznenađenja: neće konektor unutra! Dođe samo do pola i ni makac! Probao na "staroj" 970-tki testirat kabel i ide all the way i prikazuje sliku. Također sam primjetio da ni HDMI konektor nejde do kraja. Grafa je MSI 1060 ako to išta znači, i ne piše ništa na kutiji glede I/O zahtijeva osim klasičnog displayport/dvi/hdmi konektora. Ima li tko ideju ili pravac servis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa da li radi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Da ti budem iskren, slicna stvar je bila i s ovim Palitom kojeg imam u "Moj komp". Uzeo veci cekic i sjeo na mjesto, ali je bilo 'rvanja u pocetku... Probaj mu dat malo predigre, izvadi karticu pa ga saćeraj na suvo unutra, kad se malo razloha, mozda sjedne drugi puta bolje. ![]() Mislim, cisto da ne gubis vrijeme i ne obrukas se na servisu ako je u principu sve OK. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
^ Isto i ovdje na Gigabyte GTX 1070 bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
DIY DILETANT
|
Sramotno je da čovjek mora za vazelinom posegnut! Bubba, kak je prošlo s instalacijom CUDE? Si je stavljo na Linux mašinu? Ja skinuo 8.0 za Ubuntu kad ono, i386 unsupported! Kupio za 20kn 64-bitni procesor, sad me tek čeka prava zajebancija. Sve mi se čini da ću na tu kantu sedmicu stavit, previše jebade s instalacijom CUDE plus drivera u Nixu. getriba, namjerno sam stavio taj naslov, jeste se odmah upecali svi! UPDATE: baš mi došo frend i idem mu pokazat tu sramotu. Kadli ono ušo prokletni konektor all the way! Pouka: nikad ne penetrišite solo! Malo sam se bojo da će bit drži vodu dok majstori ne odu, al evo on ošo a potpuna penetracija ostala. Još jedan misterij hardverski. Zadnje izmijenjeno od: kopija. 06.10.2016. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
E Pluribus UNIX
|
Samo Windaći, zivot je prekratak da se borim s FLOSS komunistima. ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
jel na rubu kućišta pa kućište smeta - to se meni događalo kad sam penetrirao odozada i naslijepo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
DIY DILETANT
|
Citiraj:
Izvadio grafu, ponovno je usadio, i šljaka! Misterije hardvera. Još jedna glupost: moro kupit displayport kabel, kažem dajte najeftiniji, nisam ni gledo kaj su mi dali, dođem doma kad ono 1 (jedan) metar. WTF! Moro ić nazad i nadoplatit 20 kuna za 2m. Mislim kužim da rade HDMI kablove od 1m, ali displayport od 1m, za to treba na prijeki sud! @Bubba Nije za development nego za foldanje, rekoše da bolje radi na Linuxu. Skinem CUDA toolkit (2GB download pobogu), kad mi kaže "unsupported architecture:i386". Pa jebaga patak, šta im je Linux skrivio da su prestali radit 32-bitne verzije CUDE? Otišo na njuškalo i za 20 kuna kupio 64-bitni P4. Upiknuo ga al sam u međuvremenu izgubio volju za zajebanciju s Linuxom. Windows 7 FTW! Ajd sad barem imam 2MB L2 cache-a :-) A još mi je čovjek pride takoreć poklonio pol tuceta socket 775 procesora, 2 Asusove matične i pol tuceta memorija, sve za 50 kuna. Tak da se ima za narednih 10 godina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||||
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Citiraj:
Nesam skolovala to foldovanje, nemam pojma o cemu se radi. Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
DIY DILETANT
|
Nije jos na njuskalu, za sad dobro služi ovoj svrsi: folding.stanford.edu Bitno je da ima X16 PCIE slot i 2GB meme i to je sve. Jedino sam moro kupit 64-bitni P4 (20kn) zbog te Nvidijine odluke da penzioniše 32-bitnu CUDU (samo Linux verziju, moliću lijepo). Eh, da, i 380W Enermax napajanje za 80kn :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
A foldaš iz čistog humanizma, ili primaš neke mikrotransakcije? ![]() Ako se dobro sjećam, Black Dragon je vodio naš tim, još tamo negdje 2005. ![]() Ima li ikakav report što su otkrili sa svim tim silnim teraflopsima? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
DIY DILETANT
|
Oboje, naravno :-) A što se tiče rezultata, ima ih. Npr. https://www.curecoin.net/#history Imali su i čak i kandidata u obliku tabletice koja je dejstvovala na miševima al se ispostavilo da je otrovan za ljude. Cro4Life team sa Bug foruma je pao sa 250 na 3 foldera btw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
Oglas
|
|