|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2016
|
BSOD attempted write to read only memory
Dobivam 2 BSOD-a... win 10 x64 najizrazeniji tokom koristenja Steama minidump fajlovi su u prilogu ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL vidi tko iz njih sto bi ovo moglo biti? pokrenuo sam memtest, sve uredu driver od graficke je up to date a i vise manje sveg ostalog :/ Zadnje izmijenjeno od: sapa. 16.10.2016. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
zna nekad i taj memtest krivo pokazat.. bar je kod mene bilo takvih slučajeva.. što se tiče bsod-a, upravo taj irql not less or equal je povezan s problemima s ramom.. probaj malo prevrtit ram po slotovima, pa vidi dal ima kakvih poboljšanja, ili se krenu pojavljivati errori u memtestu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ne koristim. Probao sam sada driver verifier i oznacio sam da loada driver od tipkovnice, Corsair K30 ili 40 vise neznam ni sam koja je, uglavnom digao je pc s bsodom. Jedino sto kad odznacim i njega, al oznacim avastov aswvmm.sys mi on izbacuje bsod isto. Zadnje izmijenjeno od: sapa. 16.10.2016. u 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Najnoviji bsod, system service exception Probao sam stavit ram u drugi slot, pokrenuo windows 10 memory diagnostic i izbacio je error. Znaci trebao bi biti ram? Mem test i ram test...\ dakle ram it is Zadnje izmijenjeno od: sapa. 17.10.2016. u 22:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|