|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Shit! Pomagajte!
sjebo sam graficku.. radeon 7000ve pro (agp, 64mb) iso updejtat bios of graficke sa stranice www.giga-byte.com (pod support) i sve napravio kako treba, oso u dos i pokrenio flashrom -p 0 imefajla, ali mi je prijavio neki error i poslo me van iz programa i ja resetiro kako i pise ako primim error i vise mi ne radi grafa.. ne salje uopce signal u monitor.. nema bas nist ne radi ni kod frenda what can I do? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Nabavi PCI graficku, pikni u konfu. Dignut ce ti se sistem najnormalnije. Samo stavi u BIOS-u da inicijalizira prvo PCI graficku. Nakon toga odi u DOS i kemijaj sa flashanjem dok ne uspijes. Simple as that. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Shit! Pomagajte!
Citiraj:
Ma to se i meni jedamput dogodilo,PCI karticu i deri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Stara dobra vremena s dosom smrc ![]()
![]() |
#5 |
blju
Datum registracije: Nov 2002
|
helou! ja sam zapravo originalni tip ciji je problem iz topika, a ne sNNooPY, on mi je samo pokusao pomoci.. ovako sto kaze netko ne flashrom, nego atiflash ipak je flashrom jer moju karticu proizvodi GIGABYTE tech. koja je powered by ATi.. tako da stoji flashrom program koji se mozda razlikuje od atiflash-a nadam se da u uspjeti rijesiti problem, ako ne uspijem, pitat cu opet ovdje.. mozda i dobijem nove odgovore ![]() hvala vam u svakom slucaju!!
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja isto imam GIGABYTE samo 8500 i isto sam jedamput usrao sa flashom ![]() Ak ti nekaj nebu jasno sam pitaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
blju
|
damn pa evo vec po stoti put sam otisao oba zipa sa biosom za moju graficku sadrzavaju taj av64s.120 flashrom.exe flashrom.nekikurac blabla uglavnom nema atiflash aplikacije to je u ovom mom slucaju vjerojatno flashrom.exe nadalje nisam bas dilkan da ne znam slijedit te upute koje sam i prvotno slijedio i procitao (ona drop slicica HOW TO REFLASH MAYA BIOS) TOOOOOOCNO LEGA SLIJEDIO ma stoput vec i nece kaze neki reg mapping error onda ispod flasha 'ERROR' i pise press '1' to continue i samo 1 mogu i stisnit stisnem 1 i to je kraj mojih pokusaja i nastavak muka ne znam vise sta da probam cd od grafe isto imam, ali su na njemu samo drajveri nis vise..
![]() |
#9 |
blju
|
samo mi jos recite đe da to skinem! jer svađe ima samo flashrom jebeni smrdljivi ako netko ima nek posalje na crnakrv@yahoo.com eto to ej zadnje sto cu vas molit jer i sebi sam vec dosadan, ja i moje neznanje!
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
Ma hoće to zajebavat... Probaj flashrom -p 0 Av64s.120.rom bin,mene je jedamput cijelu noć zajebavala,neznam kaj sve nisam probao...na kraju sam nekak drugačije napisao pa je uspijelo...probaj uzet drugu disketu,formatirat pa probat opet... Bilo bi dobro da kartici izbrišeš stare drivere,kod nekih je i to znalo zezat... Čuj glupo je pitanje ali...da li si ziher da si uzeo baš bios za svoju karticu-model,mem i to? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
blju
|
sure sure bas sam citao na kutiji sta pise i na sajtu i posliej greske sam jso petsto puta provjeravao ![]() nisam se mogo nacudit sad cu probat to sto si reko pa ak ne uspije damn odnijt negdje dalje to probat sredit imam bx chipset pa sam cuo da zna zajebavat nekad radeonka tamo (al prije je radila ko sisa, sve super)
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Evo tu imaš hrpu stvari za ATI-ce Možeš i sa GA alatom za flash pa atiflash ![]() Lijepo lupiš A:Atiflash pa enter...ak ti onda učita popis svih komandi to ti je to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
blju
|
uspio sammmmmmmmm napravio novu sistemsku starto s njom i snimio ponovno na disketu fajlove i radi ne mogu vjerovat super! ajd tnx svima koji su pokusali pomoci i koji su pomogli ^_^ a najvise snoopu i jelcu
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |